• Kiddy Valentine

  mumbled "Jeg ved ikke hvordan jeg har det."

  1 Like
  Jeg føler mig som en omvandrende robot, der er gået på auto pilot. Jeg føler mig drænet, fysisk og psykisk, og synes det tager lidt på mit helbred.
  Lysten til at spise eller drikke noget er der ikke, jeg føler mig træt, og kan ikke tænke på noget, ud over bare at spille spil. Ved ikke lige hvad der forgår inde i mit hoved, men forhåbentligt så får jeg det bedre snart.
  Den lejlighed mig og min kæreste har set på er endelig blevet købt, så nu skal jeg bare pakke, sig op på mit job, søge et andet job og opsige mit lejekontrakt inden måneden er slut. Det gik hurtigere end forventet, men glæder mig utroligt meget!<3
  Men nu er jeg tilbage, måske ikke som jeg engang har været, men forhåbentligt for jeg uploaded den kapitel jeg har kæmpet med i lang tid.
  p.t. Knudsen
  1 years ago
  Puha, sikke en omgang. Det blir nu alligevel fedt med en frisk start, det kan virkelig give et pusterum :)
  Håber du får det bedre!