Mumble Discussions: To hear soundless

  • Beths playground

    mumbled "To hear soundless"

    Hej alle sammen, jeg er tilbage og jeg er begyndt at skrive en ordentlig 2,er til en af mine favorit movellas om Gemma og Harry, nemlig 2eren til to cry soundless om en brutalt ødelagt tidligere misbrugt datter Gemma, faren John var meget brutal! Læs den hvis i ønsker at opdage hvad jeg snakker om hihi. Jeg er så frisk på at gøre det her, som i kan se er der også et nyt cover :) Jeg håber i vil vende tilbage og læse med i mine dramatiske historier, min skrive stil som altid er meget gribende og tankevækkende venter kun på dig til at læse med! Glæder mig til at se hvordan det her ender med To hear soundless og jeg overvejer stærkt en 3'er som jeg allerede har en ide om hvad skal handle om!

    Glæd jer til 2'eren :) knus!