Mumble Discussions: Et år i USA

 • Sofie H. O.

  mumbled "Et år i USA"

  3 years agoReply
  Så jeg er ikke lige den store "mumbler", men jeg tænkte at dette var en ting, der er værd at mumble om. :)
  Sagen er den, at jeg er på et highschool ophold, hvilket betyder at jeg er i USA i et år, dette er en oplevelse, jeg ser meget frem til. Jeg ankom til USA den 20. juli omkring klokken 22 New York-tid. Inden jeg skulle videre til min værtsfamilie, havde vi 3 dage i New York. Den første dag var en orienteringsdag, vi var blevet inddelt i grupper alt efter hvor vi skulle hen. Vi fik en masse information om hvordan man kan takle hjemve, osv. Den anden dag tog vi til NYC, New York City, hvilket var helt fantastisk! Alle bygninger var så høje, og Times Square var også helt fantastisk.
  Den tredje dag skulle vi videre til vores familier. Vi blev vækket i forskellige grupper, alt efter hvornår vores fly gik. Jeg skulle op klokken 4 om morgenen (Det var ikke lige super fedt), og så kørte vi i en bus ned til lufthavnen. Mit fly viste sig så at være 3 timer forsinket, fordi det åbenbart ikke virkede (thanks AA ...), og de var lang tid om at indse, at det ikke ville komme til at virke igen lige foreløbig, så vi skulle have et nyt fly; hvilket vi selvfølgelig fik.
  Men jeg ankom så, og min værtsfamilie fejrede min 16 års fødselsdag, da jeg havde haft fødselsdag dagen inden (den 22. juli). Det var super hyggeligt og de er nogle fantastiske mennesker. :)
  Meningen med denne mumble er, at jeg nok ikke kommer til at poste særlig meget på min nuværende historie, Indblik (læs her:
  Indblik.Emily, en 17-årig pige med en mørk og dyb hemmelighed. Christopher, en 18-årig dreng der tror, at han lever i helvede. De mødes til en fest, men det er...
  da jeg ligesom gerne vil ind i det med at tænke på engelsk, så jeg ikke kommer til at svare på dansk (det har jeg allerede gjort et par gange), osv.
  Indblik er en historie, jeg elsker at skrive på, så jeg vil derfor ikke stoppe fuldstændig med det, og jeg vil fortsætte så snart jeg kommer hjem igen! Jeg er ikke stoppet på at skrive på den endnu, og jeg er stadig igang med at skrive videre på den. Lige nu har jeg 3 kapitler klar til at blive publiceret, så jeg vil nok publicere dem på et tidspunkt i løbet af året, jeg er igang med at skrive flere kapitler, så der ikke kun vil komme 3 kapitler på et helt år (det ville være lidt nederen), men hvis der ikke kommer særlig mange kapitler; please don't kill me. :/

  I mellem tiden har jeg en "blog" kørende omkring mit år i USA, og hvis i vil følge den, skal i være velkommen! (Link: facebook.com/myyearinusa/)
  Ellers håber jeg at I alle har haft en eventfuld sommer, og at den kun bliver bedre! :D

  - Sofie H. O.
  BeSkydreamer
  3 years ago
  Hvor i USA skal du så bo? Jeg var en forlænget weekendtur til New York i forår, da jeg var i Miami i 5 uger. Det er en dejlig by med massere af ting at se...
  Sofie H. O.
  3 years ago
  Jeg bor i en lille by kaldet Terre Haute i Indiana. :) @BeSkydreamer
  BeSkydreamer
  3 years ago
  Fedt!
  Maria Louise Persdatter
  Ih hvor fedt! Det er sgu noget fedt ved at flyve fra reden og tage ud i verden på egne ben. Det betyder også virkelig meget, at man så bliver indkvareret ved en god familie! Håber du får et maks fedt år derovre!
  Sofie H. O.
  3 years ago
  Undskyld for det sene svar, jeg har haft så travlt med skole! Men tusind tak, Maria Louise Jensen! Indtil videre er det helt fantastisk, og jeg har også fundet ud af, at her er en anden dansker. :)