Mumble Discussions: Hvorfor...

 • Månebarn

  mumbled "Hvorfor..."

  3 years agoReply

  .. skal jeg ALTID stemples som den stille pige?!

  Uh jeg bliver virkelig træt af det nogle gange! Undskyld mit lille vredesudbrud her. Andre der har det sådan også?
  Månebarn
  3 years ago
  Nok fordi jeg ikke siger så meget xD lol
  Fuck jeg er træt af det nogle gange.
  Historietøsen
  3 years ago
  Sådan var jeg hele folkeskolen igennem, og det var jeg bare så træt af, at jeg gik lidt amok, da jeg kom i gymnasiet ;-) Problemet var, at de ikke kendte mig som den stille, og idet jeg ikke vidste, hvilken rolle jeg så havde, mistede jeg mig selv ... Men det er heldigvis noget, man kommer over/igennem, whatever, og en dag er du bare dig, lige som det er meningen, du skal være :-) For mig hjalp det rigtig meget, at jeg fik et job som kassedame i Netto. Det tvang mig til at tale med fremmede, så jeg kunne overvinde min generthed. Nu kan der selfølgelig være mange grunde til, at man er stille, men for mig var det genertheden og en usikkerhed, der heldigvis også blev overvundet, men det tog da lang tid. Det jeg vist egentlig bare forsøger at sige er, at det kan overvindes, hvis man vil, men der er altså heller ikke noget galt i at være hende den stille ;-) Du skal nok finde frem til den person, det er meningen, du skal være, stille eller ej, og når du gør, er den tidligere rolle som den stille pige absolut ikke den værste at blive husket på eller at tænke tilbage på ;-)
  Elvira. H
  3 years ago
  Kender det alt for godt :-/ Man føler sig nogle gange helt forkert, når man sidder ved siden af dem der altid næsten råbesnakker:-/
  Historietøsen
  3 years ago
  Jeg har altid været lidt halvmisundelig på dem, der har så meget selvtillid, at de kan sige, hvad de tænker uden at være bange for konsekvenserne, at de kan grine ad egne fejl, trække på skuldrene og sige "pyt" ... Men det er da heldigvis også noget, man kan lære ;-) men ja, det er aldrig sjovt at få en masse opmærksomhed, fordi dem ved siden af tiltrækker det, hvis man bare gerne vil være i fred. Det er det samme med venner, der vil have det der gruppebillede den ene dag, man ikke har fået vasket hår og ikke har gjort det vilde ud af sin make-up. Så føler jeg mig i hvert fald altid forkert, også den dag i dag :-)
  Månebarn
  3 years ago
  1 Like
  I har så ret... Man føler sig helt malplaceret! Glæder mig til den dag hvor jeg ikke har et stempel i panden men bare kan være som jeg er. I øvrigt synes jeg ikke selv at jeg er stille, ikke altid i hvert fald.. Men når man er sat i bås er der ikke mange der lægger mærke til det.
  Glæder mig til gymnasiet i hvert fald.. Tror at du har ret i at det hjælper at møde nye mennesker :)