• Sif:)

  mumbled "jeg er ikke sikker på hvor verden står og hvor jeg står i verden og sådan noget"

  4 years agoReply
  4 Likes
  Det er altså ikke fordi jeg ikke har puls eller er stoppet med at skrive at I ikke har hørt fra mig længe. (Nu kommer jeg til at lyde sygeligt kliché, høh sorry man, men: ) Der sker bare vildt meget lige nu, jeg har egentlig ikke travlt men der sker meget med mig, og med hvem jeg er og hvem jeg skal være og alt det der man nu engang finder ud af henad vejen.
  Og det kan jeg se på min skrivning, og jeg er egentlig bare et sted hvor jeg ikke har haft behov for at dele det med movellas. Jeg har ikke bevist valgt at holde en pause fra at være aktiv herinde, men det er vist det jeg har gjort, og umiddelbart virker det egentlig meget rart at jeg ikke har følelsen af, at jeg skriver til noget/nogen.
  Men ja, det her var en mumble hvor jeg siger "halløj jeg lever stadig", og jeg håber I har det skønt
  knus