• MaikenHansen

    mumbled "Undskyldning, sletter Countdown, publicere en anden i stedet<3"

    Hej i fans der stadig holder på mig :) Jeg ville bare lige sige kort undskyld for min forsvinden, men har ikke rigtig haft tid til Movellas for tiden. Jeg har mistet interessen for countdown så sletter den :-) MEN !! Jeg publicere en anden historie som jeg har tænkt på længe :D Den kommer til at omhandle lidt hvordan en teenager har de i disse dage, og minder lidt en anelse om mig selv:D Jeg sætter mig selv ind i personen da jeg har en masse at fortælle om mig selv. :D Ved ikke hvornår jeg kommer ud med den, men håber det bliver inden sommerferien høøhøhøh :'D Jeg arbejder på at vinde folks interesse og gøre så godt et stykke arbejde som overhovedet muligt :D Håber i vil tage godt imod den når den kommer :D

    Ha en fantastisk søndag lovies <3