• irwinsgirl

  mumbled "Bare læs, så ville jeg blive glad :)"

  4 years agoReply
  Hej guys!
  Skriver lige en såkaldt mumble for første gang, wooh!
  Skrev i går til det nye kapitel på mine imagines, at jeg skulle fremlægge en engelsk outline i dag, men guess what? JEG SKAL IKKE FREMLÆGGE MIN ENGELSK OUTLINE I DAG ALLIGEVEL!! Hvor rart er det ikke lige? Jeg synes det er ret rart, for så kan jeg lige øve mig lidt mere, hehe. Min engelsklærer er nemmelig syg, så vi fik fri i de to første timer i dag. Vores klasse er ret heldige i år, for vi havde også fri hele dagen i går på grund af lærermangel. Det er hammer dejligt yay.
  Well, hvordan har I det så? Er det hårdt at starte i skole igen? Det synes jeg i hvert fald, det er, puha!
  Nu har jeg lige et kvarter til at starte på et nyt imagine, jeg regner med der kommer ud senere i dag, så vil ikke kede jer længere hehe.

  Hav en dejlig dag folkenss! x
  irwinsgirl
  4 years ago
  well er ikke ny som sådan, jeg havde en profil for lidt over et år siden, men slettede den, og nu har jeg så valgt at lave en igen :)