Mumble Discussions: Fake eller ej?

 • Julle_Dash

  mumbled "Fake eller ej?"

  5 years agoReply
  1 Like
  Hejsa. Jeg har hørt om et spil der hedder Ånden i glasset. Spillet går ud på i/du til kalder en ånd. Jeg ved ikke om man virkelig kan eller om det bare er fake. Min forældre har forbudt mig at spille det fordi at det er farligt at lege med døden. Dum dum duuuuum. Har i nogle sinde spillet det? Hvis i har skete der så noget med glasset? x
  Ida U.
  5 years ago
  Altså jeg spillede det engang, og ligeud sagt skete der intet. Jeg er selv meget overtroisk og tror på at der er mere mellem himmel og jord. Men jeg tror ikke at man kan fremkalde en ånd ved ånden i glasset. Hvis man skal eller vil prøve at spille det, er det en god ide at spille med nogle man stoler 110 % på, da det er meget nemt selv at rykke rundt på glasset:) Så jeg vil sige det er fake, men det er meget mystisk at spille, men ikke farligt overhovedet c: x
  The Gemini
  5 years ago
  Du skal ALDRIG spille ånden i glasset. Det er ikke noget man joker med.
  Julle_Dash
  5 years ago
  Ida U.: Min forældre er stadig sådan NEEEJ! Min moster gjorde engang sin veninde bange fordi hun bevægede glasset men hun måtte bøde. For da de var færdig med spillet gik de ind på hendes værelse. Der var der noget der gik i stykker så hun fløj under bordet og råbte: "DER ER EN ÅND HERINDE"
  Cece loves 1D: Det havde jeg hellere ikke tænkt mig eftersom der er sket mange ting med folk og det er blevet forbudt. c;:
  Isa. Tommostyles
  5 years ago
  Jeg spillede det med mine veninder.. Ja, glasset sprang, og jeg fik et glasskår i armen. Og mine spejle gik i stykker, og lyset slukkede og tændte. Det var virkelig klamt.
  The Gemini
  5 years ago
  Jeg skal aldrig nogensinde spille det.
  Isa. Tommostyles
  5 years ago
  Fortryder virkelig at jeg spillede det.
  Ida U.
  5 years ago
  Julie: Wooow, det lyder creepy..:c Men hvis man spiller det er man også teeeemmelig paranoid bagefter xD