Mumble Discussions: Laver gratis covers

 • k a y a

  mumbled "Laver gratis covers"

  4 years agoReply
  1 Like
  Fordi jeg keder mig.
  Fortæl, hvad du vil have på, så prøver jeg x
  WahlStream
  4 years ago
  Øhm….

  Til en der hedder The Detective Twins.
  Vil gerne have to. Forfatter navne behøves ikke på.

  Den første skal være hvor de to såkaldte tvillinger er piger, og der kunne det være rart med en korthåret brunhåret pige og en lang håret, ligeledes brunthåret pige. Og så en lys håret dreng. Også gerne døren til 221B, fra BBC serien Sherlock, Impalaen fra Supernatural og Tardisen fra Doctor Who. Tingene skal bare være i baggrunden.

  Det andet skal være hvor det er drenge der er tvillingerne. Det skal være en ung Jensen Ackles og en ung Jared Padalecki, der skal være en lys håret pige på også. Også gerne døren til 221B, fra BBC serien Sherlock, Impalaen fra Supernatural og Tardisen fra Doctor Who. Tingene skal bare være i baggrunden.

  Håber du kan gære det ^^
  Sofia Ü.
  4 years ago
  Hey! Kan du lave et cover med Cameron Dallas til min Afraid of Love movellas? :-)
  k a y a
  4 years ago
  @[Fantalysia] orker ikke ta lave noget, så hvis du har brug for et skema, kopier fra en anden, ellers bare oplys mig om, hvad du skal have på :))
  @-Sofia (som jeg ikke kan tagge, lort) ja, hvis du fortæller mig lidt om, hvad der skal på.
  @[Mystic Shadow] har ærligtalt ingen idé om, hvad de der ting er, så jeg prøver bare så godt jeg kan, så må du rette på mig, hvis jeg putter noget forkert på x
  @[Chasity ] aww

  og people, det bliver nok først om en halv time, jeg begynder. er lige blevet ramt af en strøm, så bliver nødt til at skrive på en upcoming historie, yay
  Uzma
  4 years ago
  Vil du måske også lave et cover til mig? x

  Tekst: Young and Beautiful
  Personer: Harry Styles Taylor Swift
  Resume af historien: I am in love with a rose, but I am nothing but a dandelion | En historie om hvordan perfektion og kærlighed har disse små effekter og evner, når man er i den tilstand.
  Stemning (dyster, glad osv.): Trist, en smule dyster, kærlighed
  Farver: lyseblå, hvid
  ansigtsløs
  4 years ago
  Titel: Perfect
  Personer: Harry Styles
  Resumé: I’ve always wanted to be one of those people that didn’t care much about what people thought of them, but I just don’t think I am.
  Stemning: Trist og mørkt (tror jeg...)
  Farver: Dem kan du selv vælge :)
  Sofia Ü.
  4 years ago
  Nå jo, selvfølgelig.
  Tekst: Afraid of Love.
  Handling: Hovedpersonen skal på en måneds tour med nogle af Magcon drengene og hendes bedsteveninde. Hun har været forelsket i Cameron Dallas, i meget lang tid og prøver at glemme ham, men det bliver ikke nemmere da han også er med i touren. Cameron har en kæreste, Sarah, men får pludselig følelser for jeg fortælleren, hvilket selvfølgelig giver masse spænding og drama.
  Coveret: Selvfølgelig skal selve Cameron Dalls være på coveret, men ellers har du faktisk frie tøjler. Du bestemmer selv farver, skrift osv.
  k a y a
  4 years ago
  okay, tager ikke imod flere nu. alle bliver nok ikke lavet lige i aften, men jeg tror, at jeg får en rimelig kedelig dag i morgen, så dér har jeg i hvert fald tid :D
  k a y a
  4 years ago
  jo, men har lige fået meddelt, at jeg skal på lorte camping igen, så er ikke så produktiv i øjeblikket grundet pakning. it suckssss :c
  k a y a
  4 years ago
  @[Mystic Shadow] det er ret svært at finde tvillingerne, men kan disse gå? hvis jeg farver deres hår brunt ofc.
  WahlStream
  4 years ago
  De er virkelig gode til det ^^
  Uzma
  4 years ago
  Jeg vil ikke stresse dig eller noget, men ved du, hvornår de der covers er færdige? :3 x
  k a y a
  4 years ago
  kommer først tilbage en gang i næste uge, og jeg har kun internet meget få gange, så jeg har ikke rigtig mulighed for at finde billeder (..)
  k a y a
  4 years ago
  2 Likes
  @[Mystic Shadow] jeg må ærligt indrømme, at jeg har rigtig svært ved at få begyndt dit cover, da der er så mange ting, du ønsker at have på... er ikke rigtig begyndt sådan rigtigt, for det er en smule uoverskueligt, og det må du meget undskylde
  men @[Uzma ] jeg er endelig færdig med dit, selvom det tog sig sin tid.

  jeg aner ikke, om det var noget ala det, du havde i tankerne. i så fald er jeg selvfølgelig villig til at ændre det (^^)
  Uzma
  4 years ago
  Wow, mange tak! Jeg elsker deeeet! x
  k a y a
  4 years ago
  jeg går i gang, det sekund, jeg er færdig med at rydde mit værelse op x
  k a y a
  4 years ago
  og hej'er til dig, tensi
  k a y a
  4 years ago
  @chasity aww, bby, miss u 2

  @[Fantalysia] har ikke helt fulgt din forespørgsel, ups. det så bare dumt ud, når der var en skole i baggrunden, for det lignede bare et hus, så satte derfor et skole skilt ind i stedet. jeg ændrer det selvfølgelig gerne, hvis du hellere vil have skolen på igen. forstod heller ikke helt det der med den hvide eller sorte kant, så hvis det, jeg har lavet, ikke var det, du ønskede, så laver jeg det selvfølgelig om. og er det de rigtige drenge?
  Emmylou Rose
  4 years ago
  Wow, dine covers er jo rigtigt flotte! <3
  ansigtsløs
  4 years ago
  Laver du de andre covers eller? <3
  ansigtsløs
  4 years ago
  Okay, havde også set hun havde flyttet bruger, men tænkte over hvis hun stadig væk lavede dem :)