Mumble Discusiones: GUESS WHO'S BACK AGAIN

 • Nellie B.

  mumbled "GUESS WHO'S BACK AGAIN"

  1 Like
  FØR JEG GÅR I GANG, VIL JEG UNDSKYLDE FOR ALT DEN TID, JEG IKKE HAR SKREVET. DER HAR BARE SET SÅ MANGE OVERVÆLDENDE TING I MIT LIV, OG JEG ER KED AF, HVIS JEG HAR GJORT DIG IRRITERET/SUR PÅ NOGEN MÅDE - det er også forståeligt!

  Jeg vil lige fortælle, at jeg har savnet at skrive sindssygt meget, og jeg vil virkelig gerne igen. Jeg håber, at jeg kan fortsætte fra, hvor jeg slap, nu hvor jeg ikke skal på ferie denne sommer.

  jeg vil så gerne anbefale en novelle for jer, som mangler noget at læse i den næste stykke tid.. min veninde har endelig efter et halvandet år startet på sin novelle, og jeg har kun fået læst resuméet og prologen, men jeg kan sige, at den er allerede fantastisk! Her er linket:

  One Direction | Keep the Faith...Faith McMiller er navnet på en 17 årig pige, som er en af USA's største direktørers datter. Hendes far, Dan McMiller, har altid haft masse af venner, men...


  - Nellie.

  ps. SORRY FOR EVERYTHING IGEN :(((
  ayaanxali
  5 years ago
  OMG, TAK BUMS <33333