Mumble Discusiones: DET HER ER VIGTIGT

 • Nellie B.

  mumbled "DET HER ER VIGTIGT"

  Heeeeej!

  Først vil jeg gerne lige sige undskyld for ikke at være særlig opdaterende her på siden. Min lyst forsvandt på grund af det personlige og skolen, men jeg undskylder virkelig meget. Det var ikke meningen, at lade jer vente på mig.

  Så vil jeg gerne spørge om noget. Det er ekstremt vigtigt, og jeg kan virkelig bruge jeres hjælp. KENDER I NOGEN, DER JAR FÅET LAVET SKØNHEDSOPERATION (inkl. botox og alt det der) ELLER PLASTISK KIRURGI, SOM JEG GERNE MÅ STILLE SPØRGSMÅL TIL ANGÅENDE PROJEKTUGE? Det vil betyde virkelig meget for mig, hvis kender nogen, der har.

  Jeg ved ikke, hvad jeg mere skal skrive, så hvis I vil vide mere om mit fravær, så stil spørgsmål nede i kommentarfeltet.

  Ok, byyyyyyyyye! x

  btw. jeg har lige fået 10 i skriftligt engelsk, så fortjener jeg ikke lige et virtuelt high-five?

  //Nellie.
  Christina M.
  6 years ago
  Du kan spørge Linse på hendes facebook side? :)
  Rebekka
  6 years ago
  1 Like
  lidt sent, men tillykke med 10 tallet søde x