DenmarkMitglied seit 14 Apr 13Das letzte Mal online gewesen vor 2 Jahren

På et eller andet tidspunkt skal jeg nok skrive noget med større relevans for mit liv end denne tekst.

“Yes, it is good enough for me; it’s as good as I deserve; for who fetched me so low, when I was so high? I did myself. I don’t blame you, gentlemen - far from it; I don’t blame anybody. I deserve it all. Let the cold world do its worst; one thing I know - there’s a grave somewhere for me. The world may go on just as it’s always done, and take everything from me - loved ones, property, everything - but it can’t take that. Some day I’ll lie down in it and forget it all, and my poor broken heart will be at rest.” - The Adventures of Huckleberry Finn (Mark Twain)

_

Jeg prøver at planlægge et større skriveprojekt der skal tage finde sted i Paris med en masse karakterer der kender hinanden på kryds og tværs. Jeg er lidt en sucker for den slags, nu må vi se om det nogensine bliver til noget indimellem gymnasie og arbejde.

 • Gaade
  vor 2 JahrenAntworten
  Det er en meget sjov idé - jeg er meget spændt på hvordan det fortsætter. :-)
  Undskyld, jeg så dig ikke.
  Undskyld, jeg så...
  9
  1056
  13
  Historien foregår i en verden hvor man på sin 18 års fødselsdag vågner med en tatovering af den ens sjæleven siger til en som det første. Ens sjæleven kan være ens bedste ven (en platonisk sjæleven) eller...
 • Gaade

  mumbled "Current mood: Jeg har ikke lyst til at dø"

  vor 2 JahrenAntworten
  Det giver umiddelbart god mening. Men hey - jeg mangler noget at læse og læser meget gerne det du foreslår, om det er din egen eller en vens movella, fyr løs med bud på godt læsestof.
 • Gaade
  vor 3 JahrenAntworten
  Jeg må tilslutte mig de mange positive kommentarer. Det er virkelig en flot historie du har fået flettet sammen her. Og der er virkelig ikke meget at sætte sine fedtede fingre på, især ikke taget i betragtning af at det sidste kapitel blev skrevet på et ukristeligt tidspunkt, jeg vil dog nævne at jeg enkelte steder stødte på nogle formuleringsfejl, i den forstand at der stod de samme ord efter hinanden. Nu kan jeg selvfølgelig ikke huske det, og jeg ved heller ikke om du er interesseret i at få kastet alle de små smuttere der kan opstå i hovedet af en irriterende læser. For det er virkelig få ting jeg er stødt på og har studset mig over. Dit sprog og dit flow i historien er beundringsværdigt. Du forstår ikke blot at give dine karakterer dybden, men også at drive historien frem. Jeg kan godt lide dit brug af fremdriftskomponenter (jeg mener det er det det hedder), fx. i form af Arendses bedstefars død. Det er sådan noget jeg som læser kan sidde og irriterer mig over sker, men som hjælper historien og gør den troværdig. Og så er jeg i bund og grund også glad for at historien endte som den gjorde. Det er for let med en happy ending, så jeg elsker-elsker-elsker at du lader dem skilles. Lader Aske udvikle sig og lader Sebastian sidde tilbage med en ny viden om sig selv der lige skal bearbejdes. Derfor vil jeg måske også argumenterer for at der godt kunne skabes en to'er på baggrund af Sebastians manglende selvafklaring, men jeg kan også godt følge dig i at det nok også kunne gå hen og blive for tyndt. Så jeg respekterer din beslutning. Som andre sikkert allerede har påpeget så er du god til at formulerer dig, og det er så vigtigt for sådanne historier med en til dels passiv hovedperson. For Sebastian virker ikke flad, han får dybde og det som Sebastian ikke selv får sat i gang, får du omgivelserne til. Hele den mindre identitetskrise som Sebastian har er i det hele taget godt beskrevet, og hvordan gymnasielivet kan virke overflødigt eller som spild tid.
  Så ja - en rigtig, rigtig velskrevet historie og al mulig respekt herfra for det gode arbejde. :-)
  Noget må gå i stykker.
  Noget må gå i styk...
  274
  88.1k
  326
  Sebastian har godt styr på det hele. Han er lige startet i gymnasiet, er sammen med barndomsveninden Arendse og arbejder i Brugsen, hvor han skriver digte på de efterladte kasseboner. Men da han bliver...
  Cecilie Reckendorff
  Wow, tak for den lange kommentar! Jeg er så glad for du har taget dig tid til at skrive alt det. :)
  Man må altid gerne kaste stavefejl i hovedet på mig, jeg vil meget gerne have det rettet. ;)
  Ja, i princippet ville der godt kunne komme en 2'er, men det ville blive en helt anden historie, fordi Sebastian er et sted hvor han nødt til at ændre et eller andet. Så jo, jeg ville godt kunne skrive en 2'er, men det jeg gerne ville fortælle en historie om at være fuldstændig forvirret, forelsket og handlingslammet på en gang. Og nu er den historie fortalt. :)
  Jeg synes slet ikke jeg kan finde ud af at sige ordentligt tak ... men jeg er virkelig virkelig glad for alt det du har skrevet om historien. Jeg synes du rammer rigtig godt ned i de ting jeg gerne ville med historien, så det er så rart at høre det lykkedes.
  Igen mange tak. ♥
 • Gaade
  vor 3 JahrenAntworten
  1 Like
  Jeg elsker, elsker, elsker det. Jeg kan ikke rigtig sætte ord på hvorfor, men gentagelsen af mor i slutningen af hver strofe går lige ind. Det er utroligt stærkt. Jeg ved ikke om det er træls at påpege, men jeg tror at der i 5. strofe, 2. vers er en lille tastefejl, der står 'da' hvor det i mit hoved kun giver mening hvis der skulle stå 'dage'. Men det kan måske være min sløve hjerne der ikke kan følge med. Og ja, som n i k i påpeger det så er det også et virkelig lækkert cover, det er dejligt enkelt. Det er et dejligt digt, al mulig kærlighed til din gode sans for ordvalg. <3
  saltvand
  saltvand
  17
  274
  12
  det er de ting, vi elsker højest, der bliver vores undergang
  ansigtsløs
  vor 3 Jahren
  hehe, havde ikke lige opdaget den stavefejl og jeg er da glad for at du sagde det! det er sådan nogle her kommentarer der bare gør ens dag bedere <3
Lade ...