WeiblichDenmarkMitglied seit 21 Aug 11Das letzte Mal online gewesen vor 1 Tagen

Community Manager på/on Movellas.
Kontakt mig på/Contact me on e-mail adison@movellas.com.

 • Adison
  vor 1 MonatenAntworten
  1 Like
  This is beautiful!
  The Sky Is Everywhere | Cover Design
  The Sky Is Everywh...
  5
  499
  2
  An alternative cover design for Jandy Nelson's "The Sky Is Everywhere", the story of a girl, who after losing her sister is torn between two lovers, both of them offering her something she desperately...
  Chrissy Sky
  vor 1 Monaten
  1 Like
  Thank you! :D Do you know when the results will be announced for the valentines contest??
 • Adison
  vor 4 MonatenAntworten
  Ret fedt twist til sidst og elsker referencerne! :-)
  NATTEN
  NATTEN
  6
  243
  5
  Natten som fænomen set fra et søvndyssende perspektiv. Natten på en togstation, du kender. Novellen deltager i Oscars 2018 under valgmulighed 2: Skriv en tekst, der er relevant for samfundet i dag....
 • Adison
  vor 4 MonatenAntworten
  Hi,
  I'm Lisa, a Community Manager here at Movellas. Your movellas were changed back to a draft because they were reported for plagiarism. We take plagiarism very seriously at Movellas, so in the future, please remember that the stories and content you share on movellas need to be written or created by you and you alone, unless you are writing a movella with co-authors or you give proper credit when using material someone else has made.
  If you re-publish this movella, we will delete it permanently. Thank you! ~The Movellas Team
  Adison
  vor 4 Monaten
  Hi there,
  In order to give proper credit, you have to have permission from the author to publish his/her story. By posting it without asking if it's okay, you're taking away some of the author's profit that he/she would've earnt otherwise from the sale of his/her books. Therefore, the only way you'd be able to give proper credit is if you got a hold of the author.
 • Adison
  vor 4 MonatenAntworten
  Hej Niels, jeg hedder Lisa, og jeg er community manager er på Movellas. Jeg har tilladt mig at slette din mumble ved navn 'Få inspiration til erotiske noveller! Kom i fodsex-swingerklub!', da vi på kontoret har vurderet, at indholdet ikke er passende på Movellas. Selvom vi værdsætter, at du satte det i forhold til skrivning, så er der en del mindreårige, der har følt sig stødt af det. Husk at tage hensyn til, at vi har en mindre aldersgruppe på siden. Tak på forhånd! :-)
  Adison
  vor 4 Monaten
  Okay, det er godt at høre, det bare var en joke :-) Dem, der har anmeldt den, har dog taget den seriøst, og ude af kontekst misforstod vi den også. Men tak for at opklare det!
  NielsGjern
  vor 4 Monaten
  Nu vi skriver om det, er der så nogen regler, når man skriver om alkohol, hash og lignende? I har jo en regel om, at man skal advare folk og blokere for de yngste, når man skriver en historie om sex. Jeg har ikke set jer skrive noget om det nogen steder, og jeg vil jo helst undgå at skrive noget forkert en anden gang. Niels
  Adison
  vor 4 Monaten
  Hej Niels, i historier skal man selvfølgelig bare huske at rate den rigtigt - enten gul eller rød :-) Ift. stoffer er det ikke noget, vi generelt ser på siden, men vi bakker heller ikke op om det. Alkohol kommer meget an på kontekst, og det er heller ikke noget, jeg umiddelbart falder over særlig ofte, men hvis mindreårige finder det stødende, er det også noget, vi som administratorer må slette. Håber, det besvarer dit spørgsmål :-)
Lade ...