• Blomme

  mumbled "Texting Again og Some Type of Love - nummer 3 og nummer 4!"

  vor 4 MonatenAntworten
  2 Likes
  Jeg troede ellers bare jeg skulle logge af nu og sove, men hvad sker der!? Texting Again ligger nummer 3 og Some Type Of Love ligger nummer 4, hvad gik der lige galt der!? Mange tusind tak alle sammen!! Seriøst altså!! <3 :)

  Og hvis ikke i har læst nogle af dem endnu, så kom i gang, haha, Texting Again er den længe ventede efterfølger- som jeg ikke selv regnede med kom - til Texting. Og Some Type of Love er enkelt stående. :)

  Tak igen, i er så fucking dejlige, haha :P

  Kisses Blomme <3
  Alittlebubble
  vor 4 Monaten
  1 Like
  Det er fuldt ud fortjent <3
  Blomme
  vor 4 Monaten
  1 Like
  Tak, jeg vågnede lige nu og så de ligger nummer 1 og 2, jeg kunne skrige :P <3