Mumble Diskussionen: I'M BACK! FINALLY!

 • Celina G.

  mumbled "I'M BACK! FINALLY!"

  vor 4 JahrenAntworten
  1 Like
  Gud, hvor føles det mærkeligt at skrive her igen! Jeg gik herfra med en forventning om at vende tilbage, men at det ville tage mig et helt år havde jeg ikke regnet med! Nå, men nu er jeg vendt tilbage til skønne Movellas, og hvor har jeg dog savnet det! Movellas er så hyggelig og lille et fællesskab, jeg føler mig så tilpas her!
  NU TIL DE EGENTLIGE NYHEDER! Jeg er begyndt på en BRAND NEW historie! Det er ikke en fanfiction, MEN MEN MEN, jeg synes alligevel I mine dejlige fellow beliebers skulle gå ind og tjekke den ud! Det er en Boss-Assistant kærligheds historie, og jeg er SÅ stolt af den! Den hedder 'BOSS' og det første kapitel er ude nu - i øvrigt er de næste par kapitler allerede skrevet! Så jeg venter skam bare på at få nogle af jer med, før jeg deler de næste kapitler! Btw, så er den på engelsk :)
  Jeg håber I har savnet mig, for jeg har i hvert fald savnet jer! Og hvis I stadig orker mig, haha, så skal vi nok få det rigtig sjovt sammen med Hannah og Alaric!! (yesyes, det hedder de i BOSS)
  Så tjek min nye historie ud!
  BOSSHaving to move to a far too small house in the suburbs as a result of her aunt Donna's one night of crazy gambling in Vegas, Hannah is desperate to get...


  Hvis I har læst denne måske lidt kedelige mumble, så sig lige hej nedenfor! Og ikke hold tilbage med jeres spørgsmål, hvis I nu skulle have nogen - Jeg bider ikke haha <3
  Og så lige en hilsen til min babe @[Unidentified] - Hey boo :*
  xx, Celina G
  Unidentified
  vor 4 Jahren
  Velkommen tilbage boo - vi har savnet dig!!x
  • Mistery Girl •
  Din nye movella lyder rigtig spændende!:) men betyder de så at du ikke skriver dine andre movellas færdigt?? Please ikk sig nej...❤️