Mumble Diskussionen: Red ens dag! <3

 • Celina G.

  mumbled "Red ens dag! <3"

  vor 5 JahrenAntworten
  5 Likes
  Hej alle I dejlige mennesker derude, som jeg inderligt håber har haft en fantastisk dag!
  I dag, for blot en time siden, skulle jeg hjem efter at have spist frokost på en café med mine veninder, og jeg gik derfor gennem Hovedbanegården, der i øvrigt var proppet med mennesker.

  Nå, men jeg fortsatte altså hen ad stationen, da jeg pludselig - rent forunderligt efter min mening - hørte lyden af en pung falde til jorden, og da jeg så lod mit blik følge lyden, opdagede jeg, at der ganske vist lå en sort pung på jorden, og damen, der tabte pungen, spurtede nærmest forbi og fortsatte ned ad en rulletrappe, der førte ned til en af perronerne. Så jeg fulgte mit instinkt og samlede hurtigt pungen op, for så at løbe efter damen. Jeg fik fanget hendes opmærksomheden ved rulletrappen, og da jeg så rakte hende pungen lyste hendes ellers så trætte, men dog lige så stressede ansigt op i et enormt smil, og hun stirrede chokeret på mig, før hun tog imod pungen.
  "Tusinde tak!" var det eneste hun kunne få ud ad sine læber, for Gud, hun var sku overrasket, men smilet forlod aldrig hendes læber!
  "Det var da så lidt," svarede jeg forpustet, for så at gengælde hendes smil. Indtil vi var nået ned i perronen med rulletrapperne havde hun rystet chokket af sig, og nu forklarede hun mig, hvor glad jeg havde gjort hende, og jeg kunne kun sige i lige måde.
  Og nu tænker du helt sikkert; hvad i alverden er det, du vil fortælle med denne 'interessante' historie?
  Jo, moralen er bare, at vi aldrig skal glemme at gribe lejligheden, når vi kan gøre andre glade! Hun fortalte mig, at jeg reddede hendes dag, og med de få sætninger og hendes smukke smil havde hun skam også reddet min dag! Så ja, jeg ville bare lige dele det med jer, for at minde jer om, at en venlig gestus, et smil eller det helt tredje er nok til at gøre andre glade!
  Og ja, det er stadig den tid på måneden, så jeg er måske liiidt for følsom, men oh well, jeg ville bare gerne snakke med jer <3
  The Gemini
  vor 5 Jahren
  1 Like
  Årh hvor rart. Jeg elsker den følelse. Like herfra. :D
  ronjaW
  vor 5 Jahren
  1 Like
  Det lyder rigtig dejligt, det var meget sødt af dig. :)
  Celina G.
  vor 5 Jahren
  @[Cece loves 1D] Awh ja, det giver seriøst den dejligste kriblen i maven! <3
  @[R.U. Worum] Nu fik du mig helt til at smile, tusinde tak! <3
  ronjaW
  vor 5 Jahren
  Så lidt :)