det kan der ske


2Likes
0Kommentarer
1072Visninger
AA

3. Cinemaxx

En halv time senere ca, loggede han på. Han skrev ikke til
mig de første 20 min men så skrev han til mig.

Múdi:Hej dx.
Mig: Hejsa :D. (Jeg lod mig selv rive med han var da sød nok.)
Múdi: Hvad laver du så? :P.
Mig: Dovner den af dig? ;).
Múdi: Ikke andet en at skrive med dig :D.
Resten af ugen skrev vi og vi endte med at blive ret gode venner.
En dag spurgte han mig om vi ikke skulle mødes.
Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle svarer han var da flink nok.
Men jeg besluttede mig for at snakke med sarah om det.
Næste dag i skolen fortalte jeg igen hele historien til
sarah det var jo fredag så jeg kunne ikke vente til mandag.
Hun sagde "mød ham dog hvis du syntes han er sød hvad kan der mon ske?".
Jeg tænte over det hele dagen og beslutted mig for jég gør det.
Vi beslutted os for at mødes om søndagen foran cinemaxx
klokken præcis 13.00 og gå ind og se en fílm.
Jeg sad i bussen og tænkte er det her virkelig det rigtige, skal jeg gøre det her?.
det er er jo 20% chance for han er sød og 80% chance for han er en eller anden idiot.
Jeg vidste ikke helt skulle jeg stå af bussen eller skulle jeg tage chancen?.
Vær en del af Movellas nuFind ud a, hvad det er alle snakker om. Tilmeld dig nu og del din kreativitet og det, du brænder for
Loading ...