Mumble Diskussioner: Nyt kapitel + sommerferie!

 • Thilde N

  mumbled "Nyt kapitel + sommerferie!"

  3 months agoSvar
  Så er der omsider et nyt kapitel ude af min nye historie, som jeg har arbejdet på det sidste stykke tid :D Det er naturligvis helt frivilligt, om man har lyst til at tage et kig forbi og give den en chance, men hvis nogen mangler lidt læsestof, så varmer hvert eneste like og alle kommentarer altså rigtig meget her i de ellers regnfulde dage <3
  Løgnene om min fortidIndtil starten på sit attende år har Alex levet i de samme omgivelser, under samme omstændigheder og med de samme mennesker: Hans enlige mor og hans eneste...


  Så er det lige blevet sommerferie, hvilket betyder, at jeg har afsluttet tiende klasse og starter på STX her om lidt over en måned. Gud, hvad skete der dog med tiden? :O Pga. Covid-19 har jeg som mange andre ikke de store planer for ferien, selvom jeg skulle have været to uger i Frankrig :/ Tager i stedet en tur til Sjælland og tilbage til min elskede hovedstad! Så det bliver altså dejligt at få et gensyn med Strøget, Field’s og Tivoli (og Christiansborg som den samfundsnørd, jeg er xD) :D Og så skal der sæføldi skrives!! :D

  Har I gang i nogle spændende skriveprojekter? Eller interessante planer for sommeren?
  See ya <3
  Bøgernes Prinsesse
  Hey, jeg er osse lige blevet færdig med tiende! Jeg starter dog på HTX XD