• Lukas. I. C.

  mumbled "more to come - men ikke lige nu :) ... well kind of, se til sidst (HUMØR,OPRAH,LIVET,HØJSKOLE,FORANDRINGER,JULEN,ELEKTRISKBLÅÅRER,STORTING,SURPRISE)"

  2 months agoSvar
  2 Likes

  Mit liv er så fantastisk rodet, at min aktivitet bare svinger helt vildt, som I nok efterhånden er vant til :3 Sagen er den, at jeg lige er kommet for en hurtig update på det hele :P
  First off: SURPRISE, jeg er better off end tidligere, mange dårlige vaner har ikke set dagens lys for noget tid, og jeg føler virkelig julen for fuld skrue i år. <3 Ærligt, så ofte har jeg presset det så meget på mig selv, alle de her billeder af hvad skal være hvad, i stedet for at indstille mig på bare at være og gøre, betingelsesløst. Er jeg numb? Depri? Whatever, sådan er det, det ændrer sig når ens kemi er klar på det, og lige pludseligt finder man sig selv i gang med at gøre noget helt simpelt, et sted helt enkelt, og man synes det er smukt, og man mærker det. Dét er jul. Den varme, positivitet, forandring. Så ærligt, undskyld min mini Oprah-tale, men hvis I struggler, just let it breathe.
  Nåh ja, men altså hvad jeg egentlig ville sige var at jeg snart er færdig med det halve år på første højskole, og det er over-trist (jeg kommer til at flæbe sidste dag og op til), men jeg er klar på det nye. Alle mine fremtidsplaner hvad det angår er blevet fucket up, men jeg prøver at holde hovedet koldt og får styr på mit liv og accepterer, at det er min egen skyld, at jeg må arbejde endnu mere og hårdere, fordi jeg ikke settler down med hvad end jeg får givet. Så 2019, det må blive et år for min *host host* spændkraft! B) (trist at ingen formentlig forstår referencen:()
  Jeg er desuden i gang med et kapitel af #ElektriskBlåÅrer, som tbh føles umulig at skrive. Det er kapitel 18, og det er ikke kommet ud, fordi det simpelthen er så grænseoverskridende trist og emotionelt hårdt for mig at sætte mig ind i at skrive. Jeg vil *så* gerne gøre det perfekt, hvor jeg helt sikkert bare bør slippe min mini-OCD og lade tingene gå som de går. Men når jeg skriver en karakter, skal jeg være den karakter fuldt ud, og hvad der sker, skal være noget jeg selv helt føler, ellers gider jeg det ikke. Det er den generelle regel for skrivning, ikk'? Så det her er et mareridt. Basically har jeg overkommet det før, og det skal jeg bare minde mig selv om; det kommer som jeg er klar til at skrive det, kind of som da jeg slog Lula ihjel og det andet store twist i Spændkraft nu jeg allerede har nævnt den historie, og det var også noget for sig. Jeg vil bare så gerne få det her skrevet og komme videre, men jeg ved også, at det her er den første STORE ting i historien, og det skal lande helt på hjemmebane, ikke tvinges ud i noget det ikke er.
  Så, jeg er ked af ventetiden. I har en helt ekstrem gamechanger at se frem til though. xD xD

  Det er alt jeg har at sige for nu! Beklager, mumblen er sikkert så lang, men ingen læser det sikkert anyway, well, men hvis nogen læser dette, og det her ikke har været for intet, så GOD SØNDAG DIN SKØNNE INGEL. <3 <3 <3 *sender masser af positive julevibes alles veje*

  PS. I made this:

  Ja altså mixede selv musikken sammen ligesom jeg gjorde med det soundtrack jeg også lavede til historien, og sådan, så her er en intro til med klip af den virkelige by Springville, som historiens er baseret på. super flot by - ikke hvis du læser min udgave af den dog, lmao, sorry til virkelige Springville. vil prøve med en anden skrifttype over byen og bjergene engang, så tror jeg egentlig det kan se ret godt ud! =D =D BYE :3
  Lukas. I. C.
  2 months ago
  #givmigendecember32såjegkanfåforlængetweekendhernu
  Lukas. I. C.
  2 months ago
  årh og hvis nogen ikke kan se den, her er youtube-linket, bare TILFØJ "https" i starten: ://www.youtube.com/watch?v=IfnZkl-8eEU&list=PLGorJX-0PR7_Hs77O2IhtyxRje3zimFQr
  #Always...
  2 months ago
  1 Like
  Er vildt glad for at det går godt!! Det er dejligt og høre!! Virkeligt, du er så sej!!
  btw. jeg har sgu læst hele din mumble XD
  C. R. Håkansson
  2 months ago
  Jeg er sikker på, at du nok skal finde ud af, hvad du vil fremover - sådanne ting har det med at komme til os på de mærkeligste tidspunkter :). Btw fangede jeg din reference til Spændkraft ;)