Mumble Diskussioner: Jeg savner jer!!!!

 • P_i_n_k

  mumbled "Jeg savner jer!!!!"

  3 months agoSvar
  1 Like
  Jeg har lige indset hvor meget jeg savner at være online på movellas. Jeg er igang med at skrive en nye historie, men jeg føler jeg skriver som en skilpadde, så der går nok år før den er ude :(. Hvad laver i for tiden?
  #Always...
  3 months ago
  3 Likes
  Du er også savnet! Jeg prøver at skrive igen, efter den muligvis største skrive blokade : )
  KajsaSchübeler
  3 months ago
  Uh, velkommen tilbage. Det er altid godt med nogle velkendte brugernavne rundt omkring. Og jeg glæder mig til at få lov til (forhåbentligvis) at smuglæse din historie lidt.

  Selv er jeg igang med uddannelse, skrivning og rollespil. Lige pludselig tog mit liv bare fart, så nu kører det med 120 km/t, men ud over at det er lidt travlt, så er jeg yderst produktiv. Jeg får lige pludselig gjort en hel masse, som jeg ikke lige regnede med at have tid til, så det er fedt.
  #Always...
  3 months ago
  @[KajsaSchübeler] tillykke med det!!
  Sarah Isabell
  3 months ago
  Savner sgu også dig! <3
  Lige nu bliver der brugt meget tid på skolen, min søster der snart føder og konfirmationen sidst på skoleåret ;) Og prøver selvfølgelig at få skrevet en masse, men føler ikke rigtig at jeg kommer nogen vegne ;)
  Sarah Isabell
  3 months ago
  Og selvfølgelig bliver der også brugt meget tid på musikken, som er mit første prioritet ;)
  #Always...
  3 months ago
  1 Like
  @[Sarah Isabell] Skriver du selv sange eller hvad laver du med musikken? : ) håber det er okay at jeg spørger
  Det lyder spændende alt sammen btw <3 <3
  Sarah Isabell
  3 months ago
  @[#Always...] Ahaha det er helt fint, at du spørger :)
  Nej jeg laver ikke selv mine sange ;) Har dog prøvet. Jeg går til sangundervisning på musikskolen i byen, jeg bor i. Jeg bruger meget energi på at gøre mig bedre, for jeg ved ikke, om jeg er god ;) Dog får jeg snart et keyboard, så jeg også kan lære det, så jeg kan flere ting med musikken ;) <3
  #Always...
  3 months ago
  1 Like
  @[Sarah Isabell] ej hvor sjovt, jeg går også til sang XD Jeg har gået til klaver i 4 år..? men stoppede fordi at jeg ville fokusere på sang <3
  Det lyder nice nok <3 : )
  Sarah Isabell
  3 months ago
  @[#Always...] Ahaha, sikke et sammentræf xD Ville ønske at jeg kunne spille på klaver! xD Men sangen betyder mest ;)
  #Always...
  3 months ago
  1 Like
  @[Sarah Isabell] ja ikke XD Det var også det jeg synes, jeg er alligevel bedst til at synge XD XD
  Sarah Isabell
  3 months ago
  @[#Always...] xD Ved ikke lige hvad jeg er bedst til endnu xD Det må jeg jo så finde ud af, når jeg får keyboardet i næste måned xD
  #Always...
  3 months ago
  1 Like
  @[Sarah Isabell] glæder mig til at høre om det XD