Mumble Diskussioner: Er jeg bare underlig eller?

 • Mooyani

  mumbled "Er jeg bare underlig eller?"

  7 months agoSvar

  Jeg ELSKER at udvige min horisont og prøve at udfordre min skrivning. Denne gang har jeg gjort det via. RPG på nettet. Jeg har valgt at gøre det under Harry Potter universet. Først var det virkelig underligt, men nu er jeg faktisk ret glad for det. Andre, som elsker RPG? Og hvis ja, hvilke sidder bruger i så?
  Queen Sun
  7 months ago
  Uh jeg elsker online rollespil, hvis det er det du mener ^^. Rollespiller mest med en gruppe her på siden faktisk. Men ellers har jeg hovedsageligt brugt Underworld.danskforum tror jeg den hedder :). Var på Potterskolen en årgang, men det fangede mig ikke rigtig xD.
  Aigemfarrel
  7 months ago
  Jeg elsker Online rollespil XD har gjort det siden jeg var 11 år faktisk XD!
  Jeg har en comic der er i gang med at blive lavet og den er faktisk lavet gennem en Rp XD Den hedder Raptio Mare, men kun billeder af karakterene er oppe lige nu hvis det er :D
  facebook.com/RaptioMare/
  .
  instagram.com/raptio_mare/
  .
  patreon.com/AiGemFarrel

  Forskellige steder man kan finde den XD Selve tegneserien bliver smidt på Patreon :O self så man kan læse den gratis <3
  P_i_n_k
  7 months ago
  Har faktisk aldrig prøvet det. Det virker sejt
  Aigemfarrel
  7 months ago
  Det er faktisk rigtig hyggeligt, fordi du på en måde selv ikke ved hvad der kommer til at ske. Jeg bruger min egen hjemmeside til Rp XD Ja... Lavede min egen side. Men den bliver kun brugt af mig og en veninde og det nyder vi faktisk XD Ellers brugte jeg Theunderworld.danskforum.dk Men adminens panelet der er pænt twisted og røvhuller XD så jeg smuttede derfra.
  Queen Sun
  7 months ago
  Vent er adminsne på The Underworld røvhuller? Det oplevede jeg aldrig, men nu er det også ved st være et års tid siden heg sidst var der for real xD
  Aigemfarrel
  7 months ago
  Det er langtid siden jeg sidst var der inde XD men var der inde i 4 år også snart jeg fik et problem med en af personerne på siden, som tog et FC XD så skulle jeg bare tage mig sammen og det hele var min fejl og jeg var problemet osv osv, det blev en lang historie XD Alt i alt forlod jeg dramaet og det har mine to veninder også oplevet XD Hvis du kommer op at skændes eller diskutere med bare en af de "Populære" omkring admins så sletter de faktisk din profil eller stilling :O
  Queen Sun
  7 months ago
  1 Like
  Hold da op alligevel
  Aigemfarrel
  7 months ago
  Ja XD vi var alle meget overrasket og enlig også pænt forvirret. Dem der blev slettet var faktisk nogle der havde været der i ligeså langtid som siden næsten XD så de var pænt sure.
  Queen Sun
  7 months ago
  Det lyder ret voldsomt xD
  Mooyani
  7 months ago
  1 Like
  Hahah, kan tydeligt hører jeg ikke er den eneste ;) Jeg har dog kun gjort det på Hogwartsschool, som jeg selv finder super hyggeligt! Potterskolen(Tror det er det, som hedder Wop nu) Har heller ikke fanget mig! Synes siden er alt for dyster og jeg mister hurtigt overblikket!
  Men jeg har via. Hogwartsschool fået udviklet en del af mine egne karakterer til mine bøger< 3