Mumble Diskussioner: Ny roman udgivet?! + Q&A

 • mumbled "Ny roman udgivet?! + Q&A"

  7 months agoSvar
  Heeeej Movellas-folket!

  Det er vildt længe siden, jeg sidst har skrevet en mumble, og det skyldes simpelthen, at jeg, efter jeg udgav min debutroman Sindstequila, har haft travlt med at opdatere min instagram og facebook - så jeg er bestemt stadig aktiv forfatter, det er bare der, I kan følge med i mit forfatterskab!

  facebook.com/sofieriisendahl/
  instagram.com/sofieriisendahl/

  Derudover er min anden roman Øjebliksbilleder lige udkommet! Det er så vildt - og jeg elsker elsker elsker forsiden! I kan se den og læse meget mere om den her: http://sofieriisendahl.wixsite.com/forfa..

  Og så en sidste ting - jeg laver en Q&A video, så I må meget gerne stille en masse spørgsmål! Både om mine bøger, om det at skrive og om mig som person! <3

  Hvordan går det ellers? Fortæl, fortæl, fortæl!
  Christaml
  7 months ago
  det går da frem af her. efter en ugidelig lang skriveblokering er jeg endelig kommet back in the game. det går desuden fantastisk generalt.
  jeg arbejder selv på min drøm om at blive noget inden for forfatter emnet en dag (Tro mig. MANGE spørger om jeg ik skal det en dag xD )
  arbejder bla. på novelle til BYENS forlags novellekonkurrence så ja :D også har jeg laaaangt om længe fundet en ide til en længere historie/roman jeg selv er vild med :P
  Desuden vil jeg lige give stor ros og tak fordi du fandt tid i din hverdag til at læse MIN historie hvilket var ret vildt for mig.

  lige en ekstra ting. hvor skal man stille spørgsmål :P
  Sofie R. E.Editor
  7 months ago
  Bare stil spørgsmål her :)
  Sofie R. E.Editor
  7 months ago
  Ej hvor fedt! I Vejle eller Kbh? :)
  Christaml
  7 months ago
  1 Like
  Sofies bøger kan i hvertfald helt klart anbefales. Ejer dem begge 2 og har fået læst sindstequila og er igang med øjebliksbilleder. syntes det er rigtig godt skrevet <3
  Maria Louise Persdatter
  Jeg skal lige have skaffet mig Øjebliksbilleder, for den skal da så meget læses. Min mor er i gang med at pakke til at skulle til USA (uden mig, hallo), og jeg var så fræk lige at snige Sindstequila med i stakken af de bøger, hun ville have med. Hun har selv snakket om det flere gange, at hun jo nok ville få den læst, men altså. Nu har hun i hvert fald ikke noget valg!

  Selv har jeg haft en rigtig god skrivesommer. Jeg har fået deltaget i en novellekonkurrence, der ender i en antologi, hvor jeg har skrevet om emnet FOMO, så jeg er meget spændt på, hvordan det går den. Der ud over har jeg sendt Vi er lige nu indtil et forlag, så ny krydses der altså alt, hvad der kan krydses. Jeg er verdensmester i ikke at færdiggøre ting, så det er virkelig en fed følelse at kunne kigge på et 100% færdig manuskript. :D
  Jeg rejser dog til Berlin her i næste uge, og med arbejde og diverse små ting at skulle i august, så tror jeg ikke, at jeg når at skrive videre på min anden roman, inden at jeg flytter til Sverige i slutningen af August for at starte på studie.

  Og og: spørgsmål:
  - Hvad gør du, når du rammer ind i en skriveblokade?
  - Er du mest til at skrive ude eller hjemme?
  - Kaffe eller te?
  - Hvad ser du mest frem til i resten af 2018?
  NielsGjern
  7 months ago
  Holder du ikke en lille oplæsning i løbet af efteråret, så man samtidig kan lave en lille meet-up? Den slags er vist blevet arrangeret før, uden det lykkedes, men ved sådan en lejlighed er der vel størrelse chance for, at det lykkedes :)
  Sofie R. E.Editor
  7 months ago
  1 Like
  Hvor er du sød, Christa!<3

  Og Persdatter(elsker seriøst dit "nye navn"), ej, hvor fedt! <3 Hvor er du sød! Uhhh, er det Byens konkurrence?

  Nej, hvor er det fedt med Vi er her lige nu! Stort tillykke med det, sender virkelig en stor virtuel high five!!! Hvor har du sendt det hen?? :)

  Tak for spørgsmålene, dem vil jeg tage med!
  Maria Louise Persdatter
  Jeg vidste ikke at Byens også havde en novellekonkurrence! Det er til Forlaget Silhuet. ^^
  - Og jeg har muligvis forsøgt mig med Byens. De bliver virkelig rost til skyerne i den skrivegruppe, jeg er en del af, og nu ved jeg jo, hvor fede dine bøger er. q:
  Sofie R. E.Editor
  7 months ago
  Ej hvor fedt med Byens! Jeg håber virkelig, du bliver antaget, så vi kan blive kollegaer! Hold mig endelig opdateret - de har heldigvis meget hurtige svartider :)
  Sofie R. E.Editor
  7 months ago
  Hvilken forfattergruppe er du en del af?
  Sofie R. E.Editor
  7 months ago
  1 Like
  Og MC, ja, det er vildt fedt! Hvad har du udgivet og hos hvem?
  Christaml
  7 months ago
  Jeg deltager selv i BYENS konkurrence. :P og overvejer virkelig at få dig til at læse mit bidrag igennem ligesom min jeg vil altid... hade dig! <3
  Karamelle
  7 months ago
  Jeg skal stadigvæk have læst Sindstequila, ahahaha. Men har den til gode, til når jeg får tid, og jeg glæde mig
  Maria Louise Persdatter
  Det skal jeg gøre! Er med i Skriverejsen. Virkelig pengene værd :)
  Sofie R. E.Editor
  7 months ago
  @[Maria Louise Persdatter] Uh, ej hvor fedt! Jeg har overvejet det, men synes det er lidt dyrt hahahah :P

  @[Karamelle] Det er simpelthen for dårligt ;) you gotta step up your game :P

  @[Christaml] Det vil jeg meget gerne! Jeg er i hvert fald kendt ved forlaget og ved, hvad de ligger vægt på - og du ved jo, hvor du kan finde mig :)
  Christaml
  7 months ago
  Hehe ja. :) det er bare ret svært med alle de ideer jeg har xD
  Karamelle
  7 months ago
  @[Sofie R. E.] jeg ved det, jeg ved det! Har ikke nogen undskyldning. Men jeg kan forsikre dig om, at inden året er omme, er den både læst og reklameret for ;)
  Sofie R. E.Editor
  7 months ago
  Hahahha, hvor er du sød, Karamelle :))