• Joh@nne

  mumbled "Jeg har læst min første digtsamling"

  1 years agoSvar
  1 Like

  ... og det var en ret interessant oplevelse. Jeg har skrevet om det inde på min blog, som du kan finde her:
  https://ordpassion.wordpress.com/

  Sidste gang jeg linkede til den, var der ikke så meget at se. Nu har jeg smidt nogle flere indlæg op, så I kan se, hvad det egentlig er, jeg har tænkt mig at skrive om derinde.
  Udover mit møde med lyrikken har jeg også skrevet om, hvordan jeg læser tyske romaner for at blive bedre til tysk, og jeg fortæller, hvorfor jeg er begyndt at omskrive Vi mødes på midten. Har du overvejet at læse John Greens nye roman kan du også læse, hvad jeg synes om den. Hvis det lyder interessant, kan du følge bloggen ved at trykke 'follow', og så vil du få en mail, når jeg poster nye indlæg. Jeg vil gøre mit ypperste for at opdatere regelmæssigt derinde.