Mumble Diskussioner: Min første historie

 • Miss Houmann

  mumbled "Min første historie"

  1 years agoSvar
  Jeg vil gerne skrive en historie om en teenager der går på gymnasiet, jomfru, som har læst fifty shades og fantaserer om at hendes første gang skal være sammen med en som også er dominant. Hun finder en rigtig sød fyr som kan opfylde hendes fantasier, men han ender med at voldtage hende (tror hun?) og det viser sig at han er en slem fyr/badboy og slet ikke vil hende noget godt. Han ønsker kun at komme i bukserne på hende igen og igen… og hun falder for hans charme hver gang, selvom hun føler/tror at han har voldtaget hende. Var hun nu også 100% sikker på at hun ville miste sin mødom på den måde? Var det bare en fantasi der blev til af at læse om Mr. Grey? Levede hun i virkeligheden i sin helt egen fantasiverden? Kunne denne mand hun havde fundet virkelig være hendes mr. Grey? Kunne hun ændre ham til det bedre? Har de den kærlighed der skal til for at hun får sin lykkelige slutning?

  Det bliver nok en fanfiction idet der bliver refereret til fofty shades filmene/bøgerne. Men udover det tror jeg ikke der vil være nogle referencer. Er det noget i kunne tænke jer at læse? Giv gerne tips og ideer til min historie hvis i har lyst. :)
  Govertz
  1 years ago
  Kan ikke sige andet end at du ikke skal skrive efter hvad andre har lyst til at læse. Når du har skrevet, kan du jo spørge om nogen har lyst til at læse det. :) Det lyder umiddelbart spændende, så kast dig ud i det. Fortsat god lørdag og skrivelyst. Herligst Govertz :)
  Miss Houmann
  1 years ago
  Tusind tak for dit svar. Jeg er helt grøn på det her, så jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gøre. :) Det jeg mente med tips og ideer var egentlig for at få lidt fif til hvordan jeg bedst kommer i gang - altså selve processen. :) Men ja jeg må kaste mig ud i det og se hvor det føre hen. :) Jeg læser en del historier herinde for at få en ide om hvordan andre har gjort med deres historier. :)
  CiKa
  1 years ago
  1 Like
  Fanfiction læsere ville helt sikkert finde den idé interessant.
  Et lille tip til en længere historie (som det lyder som om det kunne blive), er at have styr på din historie FØR du går i gang.
  Jeg har aldrig formået at færdiggøre en længere historie og har svært ved det selv med noveller! NETOP fordi jeg ikke har styr på en skid, før jeg går i gang. Opbyg dine karakterer: Hvordan er de, deres svage og stærke sider, hvordan ser de ud, hvilket forhold har de til hinanden, hvilken udvikling skal de gå igennem.
  Opbyg dit miljø, find dit plot, find et twist og lav evt. en tidslinje over din historie. Det gør HELE processen meget lettere! God skrivelyst :)
  Miss Houmann
  1 years ago
  Tusind tak for dit input CiKa. Det vil jeg helt klart tage til mig. Jeg er begyndt at skrive noter omkring mine karakterer, deres navne, karaktertræk osv. :) Tak for hjælpen.