Mumble Diskussioner: Er man mon den eneste??

 • Nanna360

  mumbled "Er man mon den eneste??"

  1 years agoSvar
  Kom helt til at tænke på om jeg var den eneste der nogle gange bruger en time (Skoletime) på at skrive i stedet for det man egentlig burde lave? Kom muligvis til at bruge, både min dansk og engelsktime, på at skrive fremfor at lave det vi skulle i de omtalte timer.
  Alberte Dons Adsersen
  Haha, sådan kom jeg gennem både 7,8 og 9 klasse. XD Men på Gym gik den ikke. Der var det lidt for svært til jeg kunne gøre det :) I dag gør jeg det heller ikke mere, det er ikke så godt tænker jeg hvis jeg gerne en dag vil blive færdig på Uni :P Men det er hyggeligt og en god måde at få skrevet alt det man gerne vil :P Men man skal nok hellere passe sin skole XD
  Historietøsen
  1 years ago
  Ha ha, hvem der bare kunne slippe afsted med det på arbejdet, men jeg bruger faktisk mine pauser nogle gange ;-) Når jeg er ude i en filial og er helt alene, er det en fantastisk måde at udnytte tiden på.
  Nanna360
  1 years ago
  Præcis! Det er sådan man generelt overlever folkeskolen, når man først kender til siden! Sådan var det ihvertfald for mig selv haha
  Oh_Darling
  1 years ago
  Da jeg var yngre gjorde jeg det meget. Det var en måde at komme igennem kedelige timer på, og fordi det var mere rart at gemme sig væk i sin egen verden. Det tog vist også nok lidt overhånd.

  Jeg kan kun sige at det både kan være godt og dårligt, fordi man også skal huske at lære noget. :P
  Nanna360
  1 years ago
  Kender det. Gør det meget i matematik timerne heehehe