Mumble Diskussioner: So far, so good:)

 • Nanna360

  mumbled "So far, so good:)"

  1 years agoSvar
  2 Likes
  Okay people:)
  Har næsten nået så langt som jeg gerne ville, på mit nye projekt og gud fader bevares, hvor skulle jeg virkelig kæmpe mig igennem nogle ideer. Der var så mange ideer, som skulle skrottes. Indtil videre er jeg ret godt tilfreds med de snart 10 sider jeg er kommet op på, men skal virkelig også nå at lave så meget på den før den bliver nogenlunde. Og så skal den gennemlæses og redigeres ifht. mulige stavefejl og kommasætning. Så fuuuck hvor er jeg da træt nu, både efter et par nætter. hvor jeg ikke kunne sove og et par sene aftner, hvor min indre forfatter dukker op. Synes lige jeg skulle ud med det og I lige skulle have en update, på hvad jeg lavede ifht. nye projekter, osv.:)
  skam
  1 years ago
  1 Like
  Fedt! Der er intet bedre end bare at få skrevet massevis. Held og lykke med det hele. x
  Nanna360
  1 years ago
  Tak:)
  Oh_Darling
  1 years ago
  1 Like
  Man bliver altså lidt tilfreds efter man har knorklet og det så giver pote. :D
  Nanna360
  1 years ago
  Præcis. Især når man starter med at være tom for ideer:)
  Oh_Darling
  1 years ago
  Ja præcis! Og så når man endelig kommer ind i en god rytme, så føles det bare skønt
  Nanna360
  1 years ago
  Ideer som bare strømmer til en. Kender jeg ihvertfald fra mig selv:)
  Oh_Darling
  1 years ago
  Man kan næsten ikke stoppe sine fingre. ;)