Mumble Diskussioner: Ny historie fra mig...igen

 • H.R Hella

  mumbled "Ny historie fra mig...igen"

  1 years agoSvar
  Så har jeg jeg publiceret et ny historie...igen, hihi XD
  Denne gang deltager historien i konkurrencen omkring Pretty Little Liars (selvom historien ikke har noget med PLL at gøre). Hovedpersonen er lidt af en bitch, og det har faktisk været overraskende sjovt at skrive og finde på...hvem vidste, at jeg havde så meget ondskab inden i mig? Muahaha...eller noget. I er i hvert fald mere end velkomne til at tage et kig forbi historien og fortælle mig, hvad I synes :-)
  Alt det jeg ikke vedAmanda Hayes har alt, hvad en pige kan ønske sig: Hun er smuk, populær, har skolens lækreste kæreste og verdens bedste veninder. Der er bare ét problem.......
  #Always...
  1 years ago
  1 Like
  Spændene!
  Hepper på dg herfra!!!
  H.R Hella
  1 years ago
  Yay, hvor dejligt<3