Mumble Diskussioner: Et skørt projekt

 • Ida Simoni Nielsen

  mumbled "Et skørt projekt"

  Hej alle sammen

  Jeg har, som mange andre herinde, en drøm om at kunne leve af at fortælle historier. Da jeg er født med en sjælden diagnose, er min egen historie blevet vigtig for mig at dele, fordi jeg håber, at det kan hjælpe andre.
  Da jeg var yngre ville jeg ønske, at jeg havde haft en i samme situation, som jeg kunne se op til, en som kunne fortælle mig, at det hele nok skulle gå. Nu hvor jeg er blevet ældre, vil jeg gerne være den person for andre. En slags rollemodel eller forbillede. Derfor har jeg for en måneds tid siden startet en blog med lige præcis det formål og den kan findes på nedenstående link:
  http://duerikkealeneisn.blogspot.dk/
  Sabina170703
  1 years ago
  1 Like
  den kigger jeg da på med det samme.