Mumble Diskussioner: Livstegn + en lille update

 • Unikum

  mumbled "Livstegn + en lille update"

  2 years agoSvar
  Godeftermiddag!

  Jeg håber meget, I har en skøn søndag. Personligt har det været indevejr hele dagen, så jeg har brugt den på hygge med massevis af tæpper, en varm kop te og så lidt skriveri! Men nu skulle foråret gerne være på vej, så jeg glæder mig til solskin snart!

  Nu har det efterhånden været længe siden, at jeg har givet livstegn fra mig herinde på siden, men jeg er altså stadig i live, eh ... with that being said, så drukner jeg i lektier og krav og alt muligt andet, så jeg beklager, at jeg næsten aldrig er aktiv herinde længere. Men jeg håber selvfølgelig, at I alle sammen har det godt og får skrevet en masse! ;-)
  Da jeg i sidste uge lå syg i et par dage, var det som om, at min kreativitet eksploderede (hvilket er lidt underligt, men altså), og jeg fik startet på den roman, som jeg har haft i tankerne alt for længe. Har I også gang i nogle spændende projekter for tiden?

  - Unikum
  L. K. Hartwig
  2 years ago
  1 Like
  Jeg har det på samme på, jeg drukner også i et hav af afleveringere.. XD
  Unikum
  2 years ago
  Exactly! Det er ret så forfærdeligt to be honest. Og det hjælper ikke super meget, når min arbejdsmoral er lig med, at jeg laver ALT i sidste øjeblik! Vitterlig alt, haha! x-D