Mumble Diskussioner: jeg har brug for jeres hjælp!!!

 • nyxx

  mumbled "jeg har brug for jeres hjælp!!!"

  2 years agoSvar
  1 Like
  okay, så jeg har ikke skrevet i rigtig lang tid snart, men kunne godt tænke mig at komme igang igen!!
  problemet er, at jeg ikke ved hvilken historie jeg skal skrive på, så tænkte i måske kunne hjælpe?
  jeg har et par liggende i mine udkast (ikke helt rettet til endnu), men jeg sætter ind så i kan læse lidt om dem, og hvis i vil skrive hvilken der lyder mest spændende, ville jeg blive lykkelig

  Legendary lovers:
  April Sherman er en helt normal pige i den fattige by Cliffbush. Hun har altid været kendt som pigen med det gode humør, men da hendes kæreste, Jared, dør, bryder hendes verden sammen. Hun ryger ned i et hul af mørke, og ser ingen grund til at leve. En dag forsøger hun at gøre endelse på hendes lidelser, men det bliver forhindret af en fremmed mand. Chris, i starten gør han det, for at hun ikke skal have æren af bare at forsvinde, men det udvikler sig langsomt, og følelser opbygges imellem de to. Men Chris har en hemmelighed som vil ændre alt. Regler bliver brudt. Forbudte bånd bygges. Kaos og krig bliver hverdagskost.

  Lost souls:
  Amanda Bronx Cohen har aldrig været som andre mennesker. En speciel evne overnaturliggør hendes sjæl, en evne, som afslører ansigtet bag folks masker. Gennem deres øjne kan hun se deres skyld, sandheden i deres bankende hjerte og den skinnende aura, der fortæller alt om deres person. Men på hendes 17 års fødselsdag rammes hun af en ny evne, der skal vise sig fra alle vinkler. Hendes øjne bliver i stand til at se folks dommedag og sidste hjertebanken. Marck Gabriel dukker op i Amandas liv, en overnaturlig som hende selv, og han skal lære hende at binde sjælene fra folks døende kroppe, inden de fordufter sammen med deres lig. Hendes eksistens hører ikke længere til blandt menneskene, men må falde til som Sjælefanger. Men hvad sker der, når en person begynder at mishandle sjælene, og de tætteste venner bliver til de farligste fjender?

  Kolonierne:
  okay, har lige intet hertil endnu, men den handler om drager, dumme mennesker og svære beslutninger. måske også lidt død, men shhh :x

  Beautiful liar:
  Mike, Jessica, Fred og Dixie er 4 helt normale teenagere med et spørgsmål. Hvorfor dem? Alle på Lankford High ved vennernes vildeste hemmeligheder, og vennerne finder hver dag ud af noget nyt om hinanden, noget godt, andet kaotisk. Alle hemmelighederne udsendes af én person, som de kalder 'Bloggeren'. En dag finder de en hemmelighed i skoven, som vil ændre deres forhold foraltid. Venskab bliver sat på prøve, og tilliden mellem de fire venner testes til det yderste. Vil de klare det, eller vil deres venskab gå tabt?
  (yup, blanding af PLL og GG agtig, hihi)

  Det er lige dem, og jeg ved godt at man skal skrive på den historie man SELV føler er den rigtige, men har bare brug for jeres meninger :D
  håber i vil hjælpe mig, taaaak
  Frk. Lu
  2 years ago
  1 Like
  Uhhh, sikke du har været i gang xD Jeg blev fanget af Lost Souls, må jeg indrømme xD
  nyxx
  2 years ago
  taaaaak lu!!
  Frk. Lu
  2 years ago
  Så lidt ^^
  L. K. Hartwig
  2 years ago
  Jeg må også erklære mig enig, og gå med team, "Lost souls" ;D
  nyxx
  2 years ago
  super, tak hihi :D
  Spørgsmålstegnet
  Jeg har også virkelig meget lyst til at læse "Lost Souls" nu! Skynd dig at få den skrevet ;)
  Mino
  2 years ago
  Tror jeg er på times "Lost Souls" for er du gal, den lyder god! Spændt på at tjekke den ud, hvis du sætter den herind xD
  nyxx
  2 years ago
  Ved i hvad, jeg går i gang med det samme :P
  Lena.
  2 years ago
  Yesss! Lost Souls lyder feeeed :D