Mumble Diskussioner: Would you rather...I guess xD

 • Alanna.lion

  mumbled "Would you rather...I guess xD "

  2 years agoSvar
  1 Like
  Yay!! Ih, hvor har jeg altså savnet taggelege og movellas i det hele taget! Søde og fantastiske @[The Sunprincess] har tagget mig i denne HP ting, som jeg vil forsøge at besvare efter bedste evne. Harry Potter is life after all ^^

  Okay, would I rather:
  1. Vil du hellere have Nidkjær/Umbridge som mor eller Draco Malfoy som storebror?
  Draco!!!! Geez, hvem ville have Nidkjær som mor???!!! Og Draco er faktisk en af mine yndlingskarakterer (jeg tilgiver ham ikke for at være et røvhul igennem de første fem bøger, men i halvblodsprinsen får han dybde og er faktisk helt tilforladelig! Og undskyld mig, men hvis I har læst cursed child.... Anyway, hvis han ikke ville være en god storebror, så ved jeg virkelig ikke hvad.

  2. Vil du hellere dræbe Molly Weasley eller Hermione?
  Nope, not answering that. Imma pull a Lily Potter and go "Kill me instead!!!"

  3. Vil du hellere lade voldemort vågne og alle mugglere ( i din verden of course) blive magikere eller lade din familie blive dræbt/spist af Nagini?
  Lade Voldemort vågne. Hvis han kan dø en gang kan man dræbe ham igen. Og hvis man er lidt hurtig behøver ingen at dø, og alle er magikere!!!!

  4. Vil du hellere tage Harry Potters rolle som den udvalgte og opleve alt han har gået igennem eller være en gennemsnitlig elev på Hogwarts?
  Får jeg Sirius som gudfar, hvis jeg vælger at blive den udvalgte?? Men helt ærligt, tror jeg ville vælge at være gennemsnitlig elev. Så kan jeg skabe mine egne eventyr.

  5. Vil du hellere være en Slytherin eller en Gryffindor?
  Slytherin. Efter Ravenclaw er det det hus jeg passer bedst ind i... Desuden er alle mine venner i Slytherin, så i det mindste kan jeg være sammen med dem.

  6. Vil du hellere være Ron eller Hermione?
  Eftersom in OC historie, jeg har sammen med en gruppe venner, tilhører familien Weasley (Ginny's tvillingesøster), tror jeg vil sige Hermione for at prøve noget nyt. Da jeg som syvårig blev introduceret til universet, var hun en stor rollemodel for mig, og er det stadig idag. (Men jeg er stadig en Weasley of heart)

  7.Vil du hellere have bøgerne ender med at Hermione ender sammen med Ron eller med Harry?
  Ron tror jeg. Harry og Hermione er som bror og søster, og eftersom de ikke hedder Targaryen til efternavn ville det bare være underligt...

  8. Vil du hellere have Voldemorts næseløse udseende eller Dumbledores kæmpe skæg (uden at du kan barbere det af nogensinde)?
  Voldemorts næse. Jeg bryder mig ikke så meget om skæg...På mig selv i hvert fald. Og så er jeg da også fri for at brække næsen??? Det ville være rart.

  Jeg tagger: @[Ditte mus] , @[Akashi.Seijuro] , @[Lejsgaard] og @[Bøgernes Prinsesse]
  Queen Sun
  2 years ago
  1 Like
  Your answer for the seventh one killed me xD
  Alanna.lion
  2 years ago
  It was also in your honor, dear Queen xD