• phinepigen

  mumbled "En amatør forfatters frustrationer "

  2 years agoSvar
  Okay.....Så jeg har været væk alt alt for længe. Problemet er at jeg bare ikke har haft lyst til at skrive eller være kreativ, jeg har haft så meget andet. Men pludselig så stak det mig, og jeg skyndte mig her ind. Jeg er nemlig gået i gang med en hel ny historie, og alle kapitlerne er faktisk på plads.
  Nu skal jeg bare vælge et cover.

  Jeg har lavet 2, men jeg ved ikke hvilket jeg skal vælge. Så tænkte jeg, hvem er de bedste til at give deres ærlige meninger og gode råd omkring sådan nogle frustrationer....Det er i selvfølgelig. Så please hjælp en lille amatør forfatter med at beslutte sig.

  Kæmpe krammer her fra <3

  Cover 1:


  Cover 2:

  - phinepigen
  KajsaSchübeler
  2 years ago
  3 Likes
  Det går nok lidt an på, hvad du vil med coveret.
  Nummer et giver mig associationer til digte, lyrisk realisme og børnebøger, hvor imod det andet mere får mig til at tænke ungdomsroman.
  phinepigen
  2 years ago
  Det er nok tættest på en ungdomsroman, end noget andet. :-D
  Cil Birks
  2 years ago
  1 Like
  Her er jeg meget enig med Kajsa :)
  Historietøsen
  2 years ago
  1 Like
  Er bare glad for at se dig aktiv herinde igen ;-) og du ved jo allerede, hvad jeg mener om dine covers!
  phinepigen
  2 years ago
  1 Like
  Årh er glad for at du kan huske mig!

  Og er super glad for dine altid så positive lommentare <3
  Historietøsen
  2 years ago
  Du var den første nogen sinde til at skrive til mig herinde, og du var sådan en stor hjælp med covers - så jeg vil sikkert altid huske dig ;-)
  Yaren K.
  2 years ago
  Synes at det andet cover ser mere livlig og realistisk ud.
  Du bestemmer selvfølgelig selv, men det kommer også an på hvad din historie handler om. x
  MrsBieber21
  2 years ago
  1 Like
  Shit!!! Det er også virkelig lang tid siden, at jeg har været herinde. Jeg kan rigtig godt lide det øverste, men jeg tænker det ville give noget mere til det, hvis du ikke bare har hvid baggrund bag det øverste. Det ligner det er ret separeret fra resten af coveret <3
  MrsBieber21
  2 years ago
  1 Like
  Ps love and miss you like crazy!!!!!
  phinepigen
  2 years ago
  Tak fordi søde råd alle sammen :-D

  Mathilde: Det er selv alt for lang tid siden jeg har været her!

  Miss u and love u 2 <3
  Yaren K.
  2 years ago
  Hvilket cover har du så valgt? :)