Mumble Diskussioner: ond jazz/kærlighedstoner

 • boxhead

  mumbled "ond jazz/kærlighedstoner"

  2 years agoSvar
  hej! for en times tid siden udgav jeg "ond jazz/kærlighedstoner", som på en og samme tid var meget impulsiv og noget, jeg egentlig har tænkt over i lang tid. jeg ved ikke, om jeg er helt tilfreds med slutresultatet og fisker derfor efter lidt feedback: er der noget, du synes fungerer ved novellen og allervigtigst: hvad kan du ikke lide? hvad skal jeg lave om på til en anden gang?

  hvis du har noget, jeg skal læse, kan du linke i kommentaren - så kigger jeg selvfølgelig gerne på det og giver feedback ((:
  ond jazz/kærlighedstonerTæt ved lukketid kører hun blomster ind fra torvepladsen. Hun er auditiv som bare fanden og nynner Mazzy Star. Palleløfteren er hendes slideguitar. Medium-...
  Éternelle
  2 years ago
  Jeg tager nok et kig senere :)
  boxhead
  2 years ago
  mange tak skal du have @[Éternelle] ! :)
  mågegrin
  2 years ago
  dine tekster er altid håbløst flotte at læse, vil helt sikkert kigge på den (:
  boxhead
  2 years ago
  mange tak @[taastrup] , sikke et kompliment - jeg håber, jeg kan leve op til det :)) er meget glad for, du vil kigge forbi!