Mumble Diskussioner: LÆSER JERES MOVELLAER!

 • Olivia Honoré

  mumbled "LÆSER JERES MOVELLAER!"

  1 Like
  Hej alle skønne brugere på movellas

  Long time, no see eller hvad man nu siger. Det er efterhånden med år imellem (suk), at jeg enten udgiver noget nyt herinde eller skriver en mumble. Men jeg er stadig vældig aktiv, bare på en mere observerende måde. Lige for tiden er jeg i fuld gang med diverse noveller og større projekter, og jeg håber på snart at få dem udgivet her på movellas, for jeg må indrømme, at jeg har savnet feedback på mine tekster. Jeg har gået og leget lidt med tanken om at lave en ny bruger, hvor jeg udgiver mine nye ting. Simpelthen bare for at få en frisk start. Det tror jeg, jeg har brug for. Når eller hvis dette bliver en realitet, hører I selvfølgelig mere om det. :)

  Nok om mig. Det egentlige formål med min mumble er en efterspørgsel efter movellaer. Jeg sidder lige nu og slapper af i Italien og kunne godt bruge noget lækkert læsestof. Derudover vil jeg meget gerne sætte mig ind i jeres tekster og giv noget feedback. Så smid endelig jeres movellaer i en kommentar, så vil jeg med glæde kigge forbi og efterlade en kommentar. <33

  Jeg håber, at I allesammen nyder sommeren og livet generelt. Jeg har savnet jeres selskab!
  Knus fra Olivia (tidligere Ravn)

  Ps giv mig gerne en opdatering på jeres projekter, jeg er vil meget gerne høre, hvad I har gang i af spændende sager for tiden
  Janice H
  2 years ago
  Ihh, hvor hyggeligt, at du mumbler, Olivia! Håber, at Italien er mega skønt, hehe. Det ser i hvert fald ud som om du har det rart på Instagram ;-) Og jeg glæder mig til at læse, hvad du er i gang med at skrive! <3

  Du må gerne smutte forbi min nye novelle "Toppen af verden" hvis du har lyst, det ville i hvert fald gøre mig glad! :D
  Historietøsen
  2 years ago
  Hvilke genrer er du til? Jeg skriver lidt af hvert og har flere helt nye projekter, jeg ikke er kommet så langt med. Vil ikke linke til noget, hvis du allerede nu kan udelukke det ;-)
  Rigtig god ferie i det skønne Italien! Er slet ikke misundelig ;-)
  Cecilie Reckendorff
  Hvor er det rart at høre fra dig, Olivia! Jeg bliver helt glad hver gang jeg ser en af 'de gamle' på Movellas igen. Jeg håber du har haft det godt! :D Og jeg ville elske, hvis du begyndte at skrive herinde igen. Sig til, hvis du laver en ny profil, så jeg kan følge med der. :)

  Du må meget gerne læse mit digt: "Sådan vejer du ingenting" hvis du har tid. :D
  Olivia Honoré
  2 years ago
  Heej @[Janice H]
  Hvor er det hyggeligt, at du kommenterer <33 Jeg har det så skønt i Italien, og fedt at du også følger med på instagram ;)) Jeg håber i hvert fald, at du også hygger dig, hvor du end er i verden.

  Og jeg har lige været inde og læse 'Toppen af verden' (meget dragende titel forresten). Jeg smider en kommentar hurtigst muligt.
  Olivia Honoré
  2 years ago
  1 Like
  @[Tranborg] Jeg er til stort set alle genre. Det eneste jeg ikke gør det så meget i er fanfiction. Så hvis du har noget ikke-fanfiction, vil jeg meget gerne læse. :D
  Og mange tak! Haha, ja,Italien er altså et dejligt sted!
  Olivia Honoré
  2 years ago
  Ih, det er altså også skønt at se dig igen @[Cecilie Reckendorff] Jeg føler mig efterhånden også som en af 'de gamle'. ;)
  Jeg regner med at komme igang med den nye profil inden alt for længe, og jeg lover, at jeg nok skal henvise til den. Super fedt at du vil følge med!

  Jeg smutter meget gerne forbi dit digt (jeg ved jo, hvor talentfuld du er), og kommenterer enten i dag eller i morgen. :D
  Cecilie Reckendorff
  Det lyder super! Tusind tak, Olivia! :D
  Historietøsen
  2 years ago
  Mine eneste ff er Payback's a bitch og Into the wild. Resten er noget andet. Hvis du trænger til en historisk kærlighedshistorie, kan du læse denne, som er færdig:
  En hemmelig affære (Et historisk...Jessica har været gift med den rige, men noget ældre Hugh Jacobs i over tre år. Det har ikke været nogen dans på roser, trods den lovende begyndelse. Hugh...

  Ellers vil jeg lade det være op til dig, om du vil tjekke andet ud :-)
  Olivia Honoré
  2 years ago
  1 Like
  @[Tranborg] fedt, så kigger jeg på det! :)
  Historietøsen
  2 years ago
  Super. Tak! :-)