Mumble Diskussioner: Long gone - no see

 • Alarica

  mumbled "Long gone - no see"

  3 years agoSvar

  Man ved, at det er længe siden, man har været på Movellas, når man starter med ikke at kunne finde det sted, hvor man poster mumbles -.-"

  Well .. Tænkte, at jeg lige for engang sin skyld ville give lidt lyd fra mig igen. Jeg er i fuld gang med at skrive på mine historier off-topic og udenfor Movellas, men jeg overvejer om jeg ikke skulle have gang i en historie herinde igen.

  Arbejdet og mine to konkurrence heste tager en del af min tid, hvilket bare har været en dårlig undskyldning for at dovne foran tv'et når jeg endelig har haft fri og tiden til at være online-social. Det vil jeg lave lidt om på, og for at komme godt igang, så vil jeg prøve at se om jeg kan komme igang med en historie herinde igen. Spørgsmålet er så bare... Hvilken historie, som man skal hive fat i. Hmm hmm ... :D

  Håber det går godt for alle andre og at i får skrevet en masse ^^,