Mumble Diskussioner: SKriveblokade - HJÆLP

 • LouiseLundOlesen

  mumbled "SKriveblokade - HJÆLP"

  1 Like
  Hej Alle sammen. Jeg har brug for jeres hjælp til at komme ud af min skriveblokade, der har varet næsten tre måneder nu! - Giv mig nogle ord, sætninger eller et eller andet, som jeg kan skrive noget ud fra, så laver jeg en movellas-samling med det! :) - Måske kan det også hjælpe andre ;)
  Kathrine Larsen
  3 years ago
  1 Like
  Fed idé! :D Det kan da helt sikkert hjælpe andre :)

  Hun gik op af trappen, da... (digt selv videre)
  BeSkydreamer
  3 years ago
  1 Like
  Jeg begyndte at blive bange for min søster da hun fyldte 12...
  Bzzz
  3 years ago
  1 Like
  Det lyder som en god idé :)

  Jeg tænker at det kunne være en rigtig god idé at sætte sig ved sin pc, og skrive KONSTANT i 10 min.
  Du må altså ikke løfte dine fingre fra tastaturet, eller rette det før de 10 min er gået.
  Det er også vigtigt at du ikke er kritisk, men at du bare skriver lige hvad der falder dig ind.
  Det behøver ikke at have nogen betydning :)

  Hvis det overhovedet ikke hjælper, kan du altid prøve at gå ind på Tumblr, Pinterest eller lignende også lede efter inspirerende billeder! Det hjælper i hvertfald tit mig <3 (Så kan du jo også altid sætte dét billede ind på movellaen, og skrive at du har fået inspiration af billedet)

  Hvis det heller ikke hjælper dig, kan jeg godt forsøge at komme med et forslag til en sætning ligesom de andre :D
  Hvordan kan det være at (han/hun/navn) ligepludselig havde ændret sig så meget, havde (han/hun/navn) bare glemt hvem (han/hun) var? Nu var (han/hun) pludselig meget mere...

  Glæder mig rigtig meget til at se samlingen!

  LouiseLundOlesen
  3 years ago
  Tak for hjælpen! :) - Jeg har allerede lavet den første, samlingen er oppe under navnet "Hvad sker der nu..." :)
  Bzzz
  3 years ago
  Den tager jeg lige et lille kig på ;)