• Line Fugl

  mumbled "manglende kapitler til historier..."

  3 years agoSvar
  Halløj :)
  Well jeg vil gerne undskylde for jeg ikke har skrevet så meget, men der er sket så meget, og det er desværre ikke særlig godt :(
  Min far er endt på hospitalet efter en meget voldsom ulykke ude på hans arbejde, han har fået en 30 tons pæl over sig, og var meget tæt på st miste livet... Det sidder stadig dybt i mig, og jeg har virkelig skulle tage mig sammen for at komme i skole torsdag og fredag, jeg kunne ikke komme op Idag fordi han blev opereret igår, og fordi mine forældre er skilt skulle jeg hjem til min mor Idag så ville også sige farvel til mig far...
  Men jeg kommer nok ikke til at skrive så meget, bare så i er forberedt...
  Men positivitet!
  Et nogle af jer fan af 5sos?
  Well det er jeg! Og lad os da lige tale om deres nye fantastiske album! Jeg elsker det virkelig! Og jeg kan allerede alle sangene fordi jeg har siddet i flere timer på en røv sygt hospital :')
  Hvad har i så lavet i weekenden?
  Maria F.
  3 years ago
  Ej, hvor er jeg forfærdeligt ked af at høre omkring din far! Jeg håber, han snart får det bedre! Du får gode tanker herfra! :) <3
  The young Writer
  Forfærdeligt!! Øv de dejligste tanker her fra! Og jeg elsker deres nye album - bare lige for at lærte stemningen- jeg skal også med til deres koncert i herning<3 L11) skal du? Jeg håber virkelig at du får det bedre ! Køb en masse is!
  Line Fugl
  3 years ago
  @[The young Writer ] tusinde tak :) nej det skal jeg desværre ikke, eller min mor sagde at hun overvejde billetter i julegave så man ved jo aldrig :) og hvis jeg skal så bliver det i Forum, men jeg var med første gang de var i Danmark og fik et billede med dem, så den oplevelse har jeg stadig :))