Mumble Diskussioner: One Direction fanfic

 • Littie

  mumbled "One Direction fanfic"

  3 years agoSvar
  Okay, for en uge siden ville jeg ikke have troet på det, hvis jeg fortalte mig selv, at jeg ville skrive en fanfiction med One Direction.
  Nu er det bare således, at jeg ved et tilfælde kom til at høre en af deres sange... og blev bidt. Én sang blev til tre på min musikliste, og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg faktisk synes, de er nogle søde drenge.
  Pludselig blev en idé formet, og her sidder jeg nu og har lige publiceret min første (og formentlig eneste) 1D fanfic. Altså, ganske vist kun introen, men resten skulle gerne komme hen ad vejen :)

  Bemærk venligst, at dette blot er et afslappet forsøg. Jeg er ikke dedikeret fan, ej heller regner jeg med at skrive flere. Jeg syntes bare, der trængte til lidt fornyelse i emnet. Der er ret mange "16-/17-årig knalder og bliver gravid med en fra 1D før kapitel 5"-historier, og selvom de også er hjerteligt velkomne og sikkert også gode, så vil jeg gerne give et mindre forhastet bud på, hvordan kærligheden kan opstå.
  Også selvom jeg synes, der er aaaalt for mange 1D-historier i forvejen :P

  Nå, read if you want; don't if you don't.
  Bagerdrengen (1D)Zayn er gået solo. Louis er lige blevet far. One Direction er gået fra hinanden på ubestemt tid, og drengene er spredt for alle vinde for at trække vejret...