Mumble Diskussioner: Jeg er tilbage?

 • Edith Ramona

  mumbled "Jeg er tilbage?"

  4 years agoSvar
  7 Likes

  Kære følgere,
  Efter længe at have overvejet om jeg skulle skrive en mumble, der forklarede hvordan jeg ikke havde tiden og lysten til at være/skrive på Movellas længere, valgte jeg det ikke var det jeg skulle gøre.
  Det er længe siden I sidst har set mig aktiv på denne side, både skrivemæssigt og socialt/mumble/ambassadør mæssigt. Det undskylder jeg dybt for.
  Hvis ikke I allerede ved det, skiftede jeg skole for lidt tid siden. Her har der været meget omskriftning i mit liv, nye venner at skulle få sig, og også længere skoledage, fordi jeg er flyttet over på en folkeskole (jeg har tidligere gået på privatskole, hvor de ikke behøvede at indføre skolereformen).

  Efter lang tid har jeg nu fået bedre styr på min hverdag (og så må vi heller ikke glemme det lige er blevet SOMMERFERIE), og føler nu derfor at jeg har mere tid til at være på Movellas.
  For jeg elsker det simpelthen så meget, når jeg endelig er online. Jeg har fantastiske venner herinde som for eksempel @[Lukas. I. C.] og @[Katrine J.], som jeg savner så indeligt!
  Og derudover savner jeg god kritik for trofaste læsere, og i det hele taget bare at skrive, udgive og få en kommentar om, at de er glade for, der er udkommet et nyt kapitel.

  Derfor vil jeg nu officielt sige at jeg vil komme oftere på Movellas, og forhåbentlig komme fast tilbage her på siden, så jeg kan få genskabt min vennegruppe igen og samtlige læsere.

  I fremtiden tænker jeg at udgive en historie som jeg vil tage det HELT ROLIGT med at skrive på. Jeg vil helst ikke opleve at skulle stresse over at få skrevet et kapitel, da det så gør at Movellas bliver en pligt, fremfor en hobby.

  Med det tror jeg at jeg vil ende denne mumble. Skriv endelig noget i kommentarboksen, for jeg vil så gerne høre om hvordan I alle har haft det, i mens jeg har været væk. ^_^

  Knus, Edith
  Uzma
  4 years ago
  1 Like
  Det er dejlig, at du er tilbage, Edith! Vi har savnet dig <3
  Lukas. I. C.
  4 years ago
  1 Like
  MEINE EDITHO!! <3 Endelig du er tilbageeee :3
  Edith Ramona
  4 years ago
  Tusind tak i to <3
  Anna MV.
  4 years ago
  1 Like
  Ihhhhh, har savnet dig! <3
  Edith Ramona
  4 years ago
  1 Like
  Aw, har skam også savnet jer en hel del! <3