• Alanna.lion

  mumbled "*Indsæt valgfri titel til en taggelegsdims, fordi jeg ikke aner, hvad den skal hedde*"

  4 years agoSvar
  1 Like
  Godaften kære beboere af movellasplaneten!!! Jeg håber I alle har en fantastisk uge! Og at I får tid til at slappe af. (Og så selvfølgelig skrive en masse :-) )
  @[Mera] hr været så vidunderlig sød at tagge mig i en ny taggeleg, og det er jeg selvfølgelig glad for! Jeg elsker at forvirre og irritere min hjerne, fordi jeg så skal følge nogle regler, som mit hoved vil gøre alt for at bryde! (Men helt ærligt, tusind tak!)
  3) Hvad er din største frygt?
  Jeg har to rigtig store. Først er der edderkopper. I know, cliche, men det er en reel frygt, og jeg flipper skråt ud af panikangst hver gang jeg ser en!
  Og så ikke at være i stand til at hjælpe mine kære. At miste dem. At de har brug for min hjælp eller har det skidt på nogen måde, og der er intet som helst jeg kan gøre for at hjælpe. At der sker dem noget.
  1) Hvad er meningen med dit (forfatter)navn?
  Oh...jah...Altså da jeg oprettede min profil for mere end et år siden, var jeg igang med at læse Tamora Pierce's serie Løvindens Sang (Mere præcist Lioness Rampant eller Den springende løvinde på dansk) for tolvte gang, og hovedpersonen hedder Alanna (the Lioness.) Hun var og er stadig en af mine allerstørste rollemodeller og hun er så gennemsyret sej, at det var jeg nødt til at hedde. Jeg har overvejet at ændre det siden, men har hele tiden haft i baghovedet, at så skal jeg til at ændre alting, og det orker jeg faktisk ikke....Og desuden ville det være forræderi mod min elskede Løvinde.
  6) Hvis du var en is, tror du så, du ville smage godt?
  Helt sikkert ikke...Ved mindre at man ville kunne smage alt den Toblerone jeg har spist på det sidste...Måske alligevel :-)
  4) Hvis du var en bog, hvilken ville det så være?
  I hvert fald IKKE The Hunger Games, det er helt sikkert! Men jeg ved det faktisk ikke... Jeg ved at jeg ville ønske at det kunne være De ni magter, men tæller det, når det er en jeg selv har været med til at skrive?? Det gør det altså nu :-)
  2) Hvordan ville du beskrive dig selv med tre ord?
  Åh nej....ikke tillægsord...*can't perform request* Ehhh......*går i baglås* Hjælp!!!! En eller anden beskriv mig med tre ord!
  5) Hvordan opdagede du movellas?
  Faktisk var det fordi jeg var ved at rydde op, ro det eller lade være! Jeg fandt en seddel min kusine havde skrevet til mig, fordi hun vidste at jeg elskede at finde på historier og at læse dem. Hun bruger selv siden til at læse, og jeg er meget MEGET glad for den lille seddel hun skrev :-) (Hvis det viser sig at være en sms, så bliver jeg seriøst sur.....det er sikkert en sms....)
  7) Synes du det er okay at fortælle en lille hvis løgn?
  Ikke for at lyde ond eller noget *ondskabsfuld latter høres i baggrunden* men ja. I nogle situationer er det altså helt okay, men jeg fortrækker helt klart sandheden! (Eller også er jeg bare så dum, at jeg aldrig når at finde på en løgn, inden mit ikke eksisterende filter bryder sammen og jeg siger nøjagtig det jeg tænker...)
  8) Hvad hedder den sidste historie du skrev på?
  Slangens Discipel som jeg skriver sammen med @[LSAS] og @[The Sunprincess]
  6) Hvis du var en is, tror du så, du ville smage godt?
  Helt sikkert ikke...Ved mindre at man ville kunne smage alt den Toblerone jeg har spist på det sidste...Måske alligevel :-)
  9) Vil du gerne være forfatter eller skriver du mest for sjov?
  Hænger de to ting ikke sammen?
  10. Tillykke, du er færdig! Nogle sidste ord?
  Er ved at løbe tør for "resterende ord."
  11. Hvad er meningen med dit profilbillede?
  Det er Alanna, så ja...
  12. Find nyt spørgsmål: Hvad er din mening om agurker?

  Jeg tagger:
  @[LSAS]
  @[jackie12]
  og @[Bøgernes Prinsesse]

  Held og lykke og god ferie alle sammen!!!
  Bøgernes Prinsesse
  nå, nu blev jeg tagget igen :)
  Laura R. Bislev
  4 years ago
  Du har skrevet nr. 6 to gange XD
  Alanna.lion
  4 years ago
  Bøgernes Prinsesse: Sorry!! Jeg vidste ikke du var blevet tagget allerede!
  Mera: Du er godt nok hurtigt :-)
  Soultaker: Var det mig du snakkede til, eller bøgernes prinsesse?
  Alanna.lion
  4 years ago
  Nej, nej det er fint :-) Jeg kunne bare ikke forstå kommentaren, og genlæste min mumle, sådan lidt.....Hvad har jeg skrevet der kunne frembringe den reaktion? Er det fordi jeg ikke kan tæller? :-P
  Alanna.lion
  4 years ago
  Oh, nej, det var ikke ment på den måde! Den var fuldt ud forståelig, det gav bare ikke mening i mit forvirrede hoved...Og DET tror jeg ikke på! xD
  Alanna.lion
  4 years ago
  Ehehehe, det havde jeg slet ikke læst... :-) Nej, så bliver hun da i hvert fald spammet ;-)
  Rosie132
  4 years ago
  1 Like
  Så må jeg i tænkeboksen XD
  Alanna.lion
  4 years ago
  Yup xD