Mumble Diskussioner: HJÆLP TIL MOVELLAERNE

 • BieberBearr

  mumbled "HJÆLP TIL MOVELLAERNE"

  4 years agoSvar

  For lige at understrege det hele er jeg altså syg - igen - så jeg har meget tid til at skrive på min historier.
  I må meeeeget gerne svarer på det følgende spørgsmål: Skal jeg kommer billeder i historierne, når jeg fortæller hvad tøj de har på? Jeg ved det et meget mærkeligt spørgsmål, men der er jeg meget mærkelig - i skal kunne se det tøj jeg forstiller mig. Og jeg forstiller mig det tøj de har på, som man kan få på billeder. Så jeg ved ikke om jeg skal sætte billeder ind. Og hvis jeg så sætter billeder ind af tøjet, skal jeg så også forklare hvordan tøjet ser ud? Jeg ved at jeg vil bruge billeder til 'I dont wanna lose you', men den jeg ikke har et navn på, kunne jeg godt være i tvivl. For man finder ikke så mange billeder af Jake T Austin :i. En helt anden ting; Siden @[⚜ Amalie Kristen ⚜] har virkelig travlt (sorry bebs) kunne jeg got bruge lidt hjælp til at vide hvad den med Jake og Selena, skal hedde? For jeg har INGEN idé OVERHOVEDET :(
  - Og så er jeg igang med (kun) tredje kapitel i den movella jeg ikke har navnet på, men ved hvad skal handle om, og kun ét kapitel til den movella jeg ved hvad skal hedde, og nogenlunde handle om. Gosh jeg er såååå langsom D:
  Litoria
  4 years ago
  Jeg syntes ikke du skal bruge billeder af tøjet, for det første, virker det utroligt uporfessionelt - som Isabelle også siger. Men så forstyrre det også en læsning, hvis der pludselig popper et billede op.
  Hellere beskriv tøjet :)
  ⚜ Amalie Kristen ⚜
  Jeg læser snart dit refarart, så jeg kan tænke over et navn <3 Er der en speciel dato du gerne vil udgive historien på? eller har jeg ''tid nok'' ? :)