• Jennifer.

  mumbled "Funny or embarrassing, call it what u want."

  5 years agoSvar
  Okay, så overskrifter skriger nærmest et eller andet pinligt, og det er det her sandelig også.. eller kind of.

  I fredags, i skolen, stod min lærer, og fortalte om hvad der skulle ske i næste uge, da vi får seksuelundervisning i næste uge. Min lærer spurgte så om vi havde nogle spørgsmål eller emner som vi kunne tage op i næste uge, og folk begyndte at række hånden i vejret.

  Jeg sad selv i min egen verden, og fokuserede på noget helt andet end samtalen, og jeg vendte først tilbage til virkeligheden da nogle nævnte noget med tre huller...

  Jeg kunne ikke lade være med at misforstå det, og det er jo i princippet også meningen men da jeg tænkte mig om så har vi, piger, ikke tre huller.. Så jeg sagde højt ”Vi har sku da ikke tre huller?!” og kiggede forvirret ned på personen der sagde det. Alle grinte, og sad bare der, og tænkte hvorfor griner de, jeg mener vi har et røvhul og en skede.

  Jeg glemte, at vi har et tishul.

  Jeg kiggede op på min lærer, der sad med et smørret smil på læben, og havde øjnene 100% rettet mod mig! Skal det siges at hun er mor for en dreng i parrelklassen, som jeg nogengange snakker med? Langsomt gik det op for mig at vi, piger, også har et tishul, og jeg udbrød en høj ’AAAAAAAH’ lyd.

  Det var altså pænt sjovt. Men jeg blev ildrød i hoved, at jeg var rødere end en tomat, og det er jeg sikker på.

  Men jeg lærte én ting. Det kan tage tid, for selv den smarteste, at få ting til, at give mening.

  It may take time for even the smartest, understand things that don't make sense.

  | SO HOPEFULLY WE'LL SEE YOU SOON! | PRESS THE FOLLOW BUTTOM! |
  Line L. Jensen
  5 years ago
  Hihi genialt
  Jennifer.
  5 years ago
  Jeg tør ikke tage i skole i morgen.. -.- okay jeg tør godt.. Men det er stadig pinligt, oh god. <3