Mumble Diskussioner: Jeg er en idiot

 • Caroline Schack

  mumbled "Jeg er en idiot"

  Er det okay at give sig selv en lussing fordi man hader sig selv????
  Jeg er dum.....
  Min computer gik i stykker for et stykke tid siden, og det er så den eneste jeg har.. udover det har vi en computer mere i huset, men den bliver brugt 24/7 af min papfar, som spiller World of Warcraft, så deet..
  Men anyway, nu har jeg så endelig fået min computer tilbage.. og så er alt, og jeg gentager ALT slettet fra den.. Alle dokumenter, alle billeder, musik, videoer... alt. Jeg har skrevet RIGTIG MANGE historier og ideer, som jeg ikke har lagt ud nogen steder.. og de er væk nu.
  Jeg har ikke taget backup.
  Jeg er dum.
  Undskyld for min dumhed.
  Det betyder så, at det kapitel jeg har skrevet til YSML2 er forsvundet *puf* og nu er jeg sur... I dunno what to do :(
  Men det betyder i hvert fald, at jeg ikke har skrevet noget i lang tid, for jeg kan virkelig ikke skrive på min mobil, så jeg tror lige jeg skal ind i rytmen igen, og have fundet min evne til at skrive frem, haha..
  Men ja, det korte af det lange er, at jeg er tilbage, og når jeg har fundet ud af alting, så vil jeg fortsat opdatere YSML2, og så har jeg stadig en ny historie under udvikling.. Har godt nok mistet alle mine noter og de fem kapitler jeg har skrevet til den, men... det går da nok. Det er helt fint. Jeg er ikke sur over det eller noget. Nej nej.
  Hav en god dag mennesker.. sorry for mit udbrud......