Mumble Diskussioner: 1D world og internetproblemer

 • Caroline Schack

  mumbled "1D world og internetproblemer"

  Hej mennesker!
  Jeg har ikke opdateret nogen historie i.. lang tid.. Og det skyldes delvist, at der har været (og stadig er) problemer med mit internet, så det ryger cirka hvert 2-5 minut.. Derfor kan jeg ikke rigtig publicere kapitler.. Derudover endte jeg så hjemme hos min far uden computer i en uges tid, og jeg er ikke ret stor fan af at skrive på min mobil :(

  Nå, men nu er jeg så kommet hjem til den dejlige hovedstad, og står lige nu i kø til 1D butikken i Fields! Der er 94974 mennesker, men fuck det.. Anyway, er der andre der skal derind, eller allerede har været derinde? Og sender kærlige tanker til dem, der ikke har mulighed for at tage derind :(

  Undskylder for eventuelle tastefejl, skriver fra min mobil, og I kender vist alle til, hvor svært det kan være......
  Janice H
  6 years ago
  Jeg misunder dig. Jeg bor i Aarhus, så det har ikke været en mulighed for mig at komme derned. :(
  Caroline Schack
  6 years ago
  Aw :(
  Janice H
  6 years ago
  Ja, men er det ikke også vildt dyrt derinde? :-(
  Caroline Schack
  6 years ago
  Joo, lidt.. Men til gengæld støtter man drengene :)
  Janice H
  6 years ago
  Ja :-) Fik du købt noget?
  Tvd1Dlover
  6 years ago
  Ved du hvor lang tid den har åbent? Altså et par måneder eller noget? :)
  Caroline Schack
  6 years ago
  Janice H: købte en t-shirt og en halskæde :)
  Tvd1Dlover: de har kun åbent til d. 25. i denne måned :/
  Janice H
  6 years ago
  Caroline: Feeedt! Vil sygt godt selv, men sådan er det desværre ;-)