Mumble Diskussioner: ej hahahha ok

 • walk the line

  mumbled "ej hahahha ok"

  JEG ER I GANG MED EN NY MOVELLA!!!!!!!11!!!!1!!1 hæhæhæhæ, jeg håber der stadig er nogen tilbage der vil tilgive mig, for ja............. jeg forlod jer......... jeg er også selv skuffet over mig selv..... MEN NU ER JEG TILBAGE. og endda med en ny movella, hvilket betyder jeg sætter den gamle på pause. yup.

  så hvis i stadig har lyst til at læse stuff af mig, så skriv en lille smiley eller bare et random ord, så jeg ved, hvad jeg kæmper for. og hvis ikke........... så kæmper jeg sgu nok videre alligevel ahhahahahah

  adios amigos
  Abandoned.
  6 years ago
  1 Like
  ER DU KLAR OVER HVOR MEGET JEG HAR SAVNET DINE NOVELLER! ):
  walk the line
  6 years ago
  OmFG UUNDSKYYYYYYYYLD JEG BRØD MIT LØFTE MED LIKE 6 MÅNEDER I'M SO SORRY!!! forgif meh )):
  Abandoned.
  6 years ago
  DET ER BARE OVERHOVEDET IKKE OKAY!!!! ):
  walk the line
  6 years ago
  HVAD SKAL JEG GØRE FOR AT DET ER OKAY?? ):
  Abandoned.
  6 years ago
  KAPITLER!!!!! MASSERE AF KAPITLER!!!!
  Adison
  6 years ago
  Ihh, jeg ser frem til at læse noget af dig! x
  walk the line
  6 years ago
  OKAY I PROMISEEE!!

  Adoson - Ih, det er jeg viiiiiiiirkelig glad for at høre! Xx
  Amalie A.
  6 years ago
  GLÆDER MIGGGGGG :)
  walk the line
  6 years ago
  YAAAY OGSÅ MIG :D
  Gammelkattedame
  6 years ago
  1 Like
  Jeg kunne skide lyserøde skyer af glæde lige nu.
  walk the line
  6 years ago
  AHHAHAHAH, det ser jeg som et godt tegn! Xx