• Simone S.

  mumbled "Mysterius Dreams ۞ Harry Styles - Oneshot"

  6 years agoSvar
  Sådan nu har jeg publiceret mit første oneshot - dog er selve kapitlet ikke kommet ud endnu, men håber I vil tjekke den. Det ville betyde ubeskriveligt meget!!♥
  Simone H.
  6 years ago
  Simone, har slet ikke lagt mærke til, at du er stoppet herinde :( For jeg har selv haft en pause uden at tjekke andres ting osv. og nu opdager jeg så, at du ikke længere opdatere historier, hvilket bare knuste mit hjerte, honestly! Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal reagere på, at en af de mest talenfulde forfattere herinde er stoppet. Det er virkelig til at tude over! Jeg håber virkelig, at du en eller anden dag kommer tilbage, men hvis du ikke har lyst, bliver du selvfølgelig bare væk;-) Håber på stadig at se dine kommentarer en gang i mellem, for savner virkelig at se dig herinde! Seriously! Ved ikke helt hvorfor jeg skriver det her. I guess, I just missed you a lot! ♥♥♥♥♥♥♥
  Simone S.
  6 years ago
  Gud, så dig lige på snapchat! Du er da mega køn! Helt pinligt at vise sig selv.. Men hvor du sød, og ja har ikke rigtigt taget mig sammen til at lave mere herinde end digte osv.. Har bare ikke haft skrivelysten til det dsv :( Har også tænkt på dig, og savnet dig en del! Skal nok tage et smut omkring og kommentere igen, hvis det er godt, men når det er dit, så bliver det vist altid godt! :D Har også savnet dig en del, og tænkte på om du ville se på noget som jeg egentlig har lagt på hylden igen? Noget med en 2'er er det. Anyway, missed you too!♥♥♥♥♥♥♥♥
  Simone H.
  6 years ago
  Omg, synes du, at jeg er køn? DU er mege smuk! Elsker virkelig dine øjne! Uff!
  Det er super ærgeligt, at din skrivelyst ikke er her længere, men ja... Kender det selv. Er ikke selv særlig aktiv herinde, men skriver til gengæld en masse på min computer, som bare ligger og fylder. Men elsker bare sådan at skrive, så kan bare ikke lade vær:-) Og awww, det gør mig glad, at jeg ikke er den eneste som har savnet. Fuck, jeg er virkelig dårlig til at formulere mig, haha. Awww!
  - Omg, det kunne jeg vildt godt tænke mig! Det ville være så spændende! ♥♥♥♥♥♥♥♥ Du skriver bare til min mail, hvis du altså stadig har den? Ellers er den simone.urup.hansen@live.dk ♥