Mumble Diskussioner: Stadig ikke til at forstå LOL

 • Kikki

  mumbled "Stadig ikke til at forstå LOL"

  6 years agoSvar
  Det her bliver mit første og forhåbentlig sidste blogindlæg i 2013. Jeg er træt og forvirret. Tankerne kværner rundt inde i hovedet på mig og jeg kan ikke falde til ro. Jeg er så knust og ked af det at jeg er desperat nok til at skrive det her ned. Jeg har brug at dele det her med nogen. Dele at det er 79 dage siden at jeg sidst har sovet i min egen seng. Istedet er jeg flyttet ind på den psykiatriske afdeling. Den bløde dundyne og dobbeltsengen er nu blevet skiftet ud med en knirkende elevator seng og hygiejne sengetøj som lugter forfærdeligt. Jeg er syg. Og jeg kan stadig ikke forstå det? Psykisk syg. Mig. Det er lidt ligesom en dårlig joke uden nogen pointe. Jeg er jo bare mig, hende som jeg altid har været. Men jeg er syg. Svær depression og spiseforstyrret. Wow. Sandheden er hård. Livet er hårdt og jeg har stadig ingen anelse om hvorfor jeg stadig trækker vejret. Jeg kan nemlig ikke mærke mit hjerte slå. Jeg er syg og alene. Ved at dø. Og ingen er her.
  Ravnen
  6 years ago
  Ved ikke om det stadig står sådan til, da det er to måneder siden du har skrevet dette... men jeg håber inderligt at du får det bedre. Ved godt at jeg ikke rigtig kan gøre noget, og at dette bare er ord på en skærm. Men jeg vil tænke på dig. :)
  Kikki
  6 years ago
  Hej søde dig! Dine ord varmer, og jeg er 100% bedring! Knus, og må du have en fantastisk dag.
  Sammie
  6 years ago
  Hej søde Kiki.
  Har først set dit blogoplæg nu, og det gjorde sgu lidt ondt i hjertet på mig. Jeg har selv været der, og jeg ved, hvordan det kan tage al fornuft og lyst fra en. Jeg håber, du er ok. Og hvis du har lyst til at snakke, så må du sige til :)
  Get well!
  Kikki
  6 years ago
  Hej Sammie! Hvor er du sød og dejlig! Jeg er ikke rask, men heller ikke så dårlig som jeg var, da jeg skrev dette indlæg i starten af Januar måned. Jeg kæmper og det giver også resultater, jeg har lige rundet 18,5 på BMI-skalen. Det er en hård kamp, men jeg tror på at det nok alt sammen skal gå. Mange tak for din kommentar. Det varmer aller inderste inde!
  Knus :-)
  Sammie
  6 years ago
  1 Like
  Ej det er jeg rigtig glad for at høre! 18,5 er da en kæmpe start, det skal du være stolt af! :)