Assassin's Creed Rogue

af , torsdag 7. september, 2017
2 Likes
Assassin's Creed Rogue

Liam og Shay

Jeg kan huske at når jeg spiller AC Rogue og når man så skal dræbe broderskabet har jeg svært ved at dræbe Liam. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg syntes at ham og Shay hører sammen. Da jeg startede på historien Krigens vogtere ønskede jeg fokus på at Shay stadig tilhørte Broderskabet.

At dræbe Liam har altid været hårdest. Har aldrig rigtig kunne lide Kesegowaase eller Chevalier. 

 

Jeg ved at jeg køre meget yaoi, men kærlighed har ingen grænser. Så hvis folk bliver skuffet over de romancer beklager jeg.

 

Jeg kører dog ikke kun den slags kærlighed. Har et par stykker som er et broderbånd. Deriblandt er A captains Guard, Fighting to live or fighting to die og Aliit ori'shya tal'din.

 

Jeg har kastet mig over Krigens vogter og ville gerne har skrevet videre på den. Det nye Cyklus og My fight for a ne life ville nok også blive kigget på, men opdateret ved jeg ikke helt om jeg kan magte. Har forberedelse til dansk eksammen de næste fire måneder.

 

Om jeg ville starte en ny clone wars historie ville jeg tænke over. Enten med Rín eller Rex. Det er det store spørgsmål ikke? 

Loading ...