Alle mine historier

af , tirsdag 29. august, 2017
2 Likes
Alle mine historier

Alle de histoier jeg har skrevet. Bliver stolt og glad hver gang nogen gider læse dem. Jeg ville opdaterer dem alle før vinter og måske have en julekalender klar. Jeg er begyndt at skrive engelske historier, men er stadig ny på det punkt så jeg beklager for mine fejl.

 

Jeg har mine egne karaktere i nogle historier. Mest i mine Clone Wars. Jeg tænker at på et tidspunkt så skal de møde hinanden, men det bliver nok ikke forløbig. Jeg har prøvet at spørge mine læsere om hvad de syntes om historien, men virker ikke. Så længe de læser den er jeg tilfreds.

 

9/11 er ikke langt herfra. Arbejder på en historie dertil og håber jeg kan have den færdig. Nu er jeg spændt på om jeg kan.

 

Skolen er perfekt. Jeg har tid til det og så Movellas. Arbejder på virkelig at blie aktiv og holde liv i mig selv herinde. Nu må vi se hvor meget det virker og hvor længe.

 

Clonecaptain over and out.

Loading ...