Blå lyn er noget for sig

af , lørdag 26. august, 2017
 Blå lyn er noget for sig

 

Et tidspunkt på året

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du har set blå lyn i høsttiderne så har du set noget det kun sker på dette tidspunkt. Hvor mange andre lande har enten tornadosæson(føler for Amerika), tidpunkt for jordskælv, tørke og/efterfulgt af skovbrande har vi åbenbart blå lyn. 

 

Ligenu klokken 23.11 regner det med tilhørt torden og lyn. Jeg var på vej i seng da et blåt skær lyst stuen op. Og det var ikke tv'et da mor sad og så en mørk film. Mor fortalte at det var lynene. De kaldes kornmodn og sker kun mens det er høsttid. Jeg bankede på hos min lillebror og vi stillede os hen til vinduerne. I stuen har vi vinduer ud til haven og de går helt op til loftet så der er masser af plads til at se. 

 

Vi stod og kiggede længe og håbede på at se noget, men ak. Jeg var meget facineret og kiggede i fem minutter, før jeg opdagede at vores mindste parasol spærrede for min udsigt. Da der ikke kom flere lyn gik lillebror ud på badeværelset. Sagde at han nok kunne se lyn på toilettet hvis de skete. Nogen forstår, men til dem der ikke gør så finder man sjældent lyn nede i "tønden". (Jeg taler af erfaring)

 

Jeg blev skuffet, men måske ser jeg nogen igen næste år. Hold selv udkig efter disse smukke lyn.

 

Clonecaptain over and out.

Loading ...